BERKORBAN UNTUK KEBAHAGIAAN ORANG LAIN ?

Sunday, October 24, 2010

keep on listening to the Nubhan's songs (:
release tension dengar lagu Nubhan && buat saya cair tengok Nubhan :D
owh , Nubhan , deeply fall in love with you :D aha , kiddin' fren (:
tak perlu nak berangan macam tu la kan . hhehe .
emm , lately wani terfikir pasal ni "Berkorban untuk kebahagiaan orang lain". Tajuk cam orang dah patah hati kan kan ? maybe a little bit disappointed. tak mau salah sangka ye , it just my thought n my opinion .
dan sekarang wani sedar , kita tak perlu terlalu baik untuk melihat kebahagiaan orang lain , sedangkan hati kita yang sakit . yup , Wani tau , ada masa kita perlu untuk berkorban , tapi adakah melalui kebahagiaan yang kita sedang kecapi itu perlu dilepaskan untuk orang lain ? korang fikir la sendiri , doesnt mean Wani tak nak berkorban untuk orang lain , tapi bila suatu hari kita sangat menginginkan kebahagiaan itu , baru kita tersedar yang kita dah melepaskan sesuatu yang sangat berharga. masa tu nak menangis pun tak guna lagi . cuma fikirlah sepositif mungkin ada hikmah disebalik perkara yang berlaku . So guys , think wisely (: n decide when you in rational condition (:

p/s : when we feel down , we need time to be alone .

15 comments:

  1. yeah !
    hidup mesty cool kan kak ? :)

    ReplyDelete
  2. kakak xmo xmo xmo sdeyh!
    kadang kadang itu perlu. walaupun kite rase kite patut fight tapi kite tpakse bekorban smate mate nak tengok kebahagiaan dea.huhu.

    ReplyDelete
  3. klau cmtu dgr lagu oh juwita, hukk...

    ReplyDelete
  4. cian wani...rilex k...wani kne sabar...inilah realiti hidup..smile always k..=)

    ReplyDelete
  5. harap wani bek2 ajew..
    lau bosan2 text jew la bella keyh? hehe take care wani.
    ly.. :)

    ReplyDelete
  6. harap wani bek2 ajew..
    lau bosan2 text jew la bella keyh? hehe take care wani.
    ly.. :)

    ReplyDelete
  7. yaa..ur rite..tp da hlg baru nak sedar ape gune kan..

    ReplyDelete
  8. caliph ~ ehehhe , hari2 kot dgr lagu tu :P

    ReplyDelete
  9. caliph ~ ehehhe , hari2 kot dgr lagu tu :P

    ReplyDelete
  10. kak yun ~ yeah ! wani banyak bersabar skrg m pnglmn lalu buat wani beringat :)

    ReplyDelete
  11. bella ~ hehe , insyaAllah syg , nanti wani txt bella :)

    ReplyDelete
  12. kak ain ~ tak sedeyh , sbb akk de :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)