[[WISH]] HAPPY BIRTHDAY PRETTY KEVIN

Thursday, November 24, 2011


hello bloggie :) Assalamualaikum.

hari ni bukan nak update apa2 entry, tapi wani nak wish something pada one of my crush :D



Happy 21th Birthday Pretty Kevin. May all your wishes and dreams you dream today turn to reality . KMs love you ;)

~SARANGHAE ~

wani ceritakan sedikit pasal Pretty than Flower Kevin. Kevin ni dari group Ukiss. Kevin ni lead vokalis dalam Ukiss. boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan fasih . Kevin sangat rapat dengan Eli dari Ukiss jugak .

wani fall in love dengan dia pun sebab suara dan style dia . hee :D

kalau nak tau pasal Kevin , boleh la korang follow twitter Kevin. kalau facebook wani rasa takde , sebab facebook tak fofular dekat korea , yang popular cyworld kalau wani tak silap


p/s : thats mine ;P



12 comments:

  1. amboih... taksub bebenor dgn korea eh.. smpai 2 entry berturut2 wish besday aje.. haha..

    ReplyDelete
  2. comelnye...nama pun pretty, org nya pun cute..=)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. fanatik kpop ni! jelesh

    ReplyDelete
  4. wah, happy belated birthday buah hati awak nie :D HAHA

    ReplyDelete
  5. @Solihin Zubir hehhe . agak taksub jugak la . heheh . act, tak tau nak update ape :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)