[TIPS] LENTIKKAN BULU MATA

Saturday, December 10, 2011

hello bloggie :) Assalamualaikum


how's your holidays guys ? seronok tak ? siapa kat sini perasan yang wani macam chipsmore, kejap update , lama pastu , baru update balik . siapa ? siapa ? hikhik


okayh , hari ni wani nak kongsi satu tips untuk gegurl kat luar sane tu yg suka nampak mata korang boolat . selain korang apply eyeliner , bulu mata jugak boleh buatkan korang nampak dramatik. 


tips ni wani dapat dari majalah . macam wani , bulu mata wani panjang , + degil . susah gila nak lentikkan even dah guna maskara n curl eyelashes. satu cara dengan guna fake eyelashes. tapi banyak risiko guna bulu mata palsu ni .


tips ni mudah dan takyah keluarkan duit. setiap kali sebelum tidur , korang letakkkan lidah buaya dekat bulu mata korang. kena amalkan selalu . insyaAllah berhasil. :)


wani dah cuba , berhasil . thats why wani kongsi. selamat mencuba.


p/s : lidah buaya dengan aloe vera sama kan ?







11 comments:

  1. nica sharing sis:))btw,ila rasa sama kot:D

    ReplyDelete
  2. alaaaaa.. mane nak dpt lidah buaya tu?

    ReplyDelete
  3. lelaki kalau bulu mata lentik ok tak? siyes ni. just nak tahu dri pandangan wanita...


    ape pun thanks share.. ilmu yang baik tak rugi dikongsi2.. :)

    ReplyDelete
  4. tips nak rapatkan bulu mata tahu tak?

    ReplyDelete
  5. @syahirooAhmad nampak comel kot bila laki bulu mata dia lentik . hehhe.

    ReplyDelete
  6. @nabByla alamak , yg tu wani tak tau la . hee :D

    ReplyDelete
  7. degil ? Heheh .
    rasa mcm baru terbaca jugak tips ni.

    eh pakai lidahbuaya dr pokok ke yg dijual ni ?

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)