BIORE CLEANSING STRIPS PORE PACK REVIEW

Wednesday, August 15, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

phewww ~ berapa hari je lagi nak raya kan ? sekejap je masa berjalan. NS rasa baru semalam NS start puasa. semoga puasa pada minggu minggu akhir ni diberkati Allah ~InsyaAllah

agak jarang update kan sebab sibuk la dengan tugasan kat ofis tu . dan sangat jarang NS buat review pasal produk yang NS guna.
kotak depan, actually tak sure ada lagi ke tak pore pack yg warne hitam ni

so , lepas ni apa apa produk yang NS guna beri kebaikan , NS akan kongsi korang ye ;)




Kotak belakang ~ instruction
pertama kali , NS nak review pasal pore pack dalam makna lain strip untuk buang blackhead. tak tau blackhead tu ? boleh klik sini. kalau malas nak baca , awak tengok kat cermin . tengok bahagian hidung. ada tak bintik2 hitam ?

pertama kali tengok blackhead ni geram sangat. terfikir macam mana nak buang. nak guna kuku ? tak elok , akan menyebabkan lagi bertambah bakteria. lagipun susah nak keluarkan sebab bahagian hidung berminyak.

alternatifnya ialah Biore Pore Pack ! sebab apa NS recommend ni kat korang ? sebab pore pack ni menggunakan formula Witch Hazel Extract ~ agen mengecilkan liang roma
strip sebelum digunakan ~ bersih

korang tak perlu risau la kalau tak pernah guna , sebab kat belakang kotak tu ade instruction. simple as 123.
Selepas digunakan ~ banyak blackhead melekat

dan produk ni kena pakai seminggu sekali je ~ recommend

dalam setiap kotak ada 10 strip. kire cukup untuk 2 bulan kot. harga pun tak la mahal , MYR 9.90 ~ harga kat watson [masa beli ade discount]

korang ada apa apa produk untuk remove blackhead ? jom la kongsi :)

p/s : rushing kena buat report draft

*btw , yang warna putih ada gak , NS saja amik warne hitam. nak tengok blackhead banyak ke tak :D
sebelum ni pernah guna jenama watson , not so bad cume bau dye sangat kuat :|

36 comments:

  1. wah, nih mmg betul2 berkesan ke? sy penah gk try yg brand laen, xjadi lgsung..xde satu pon white head yg melekat..kui3,

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum NS...mcm nak cuba jer jenama Biore ni...:)

    ReplyDelete
  3. @maszull silakan :) lepas ni boleh jugak buat review

    ReplyDelete
  4. arrrr rasa nak beli je nak pakai lahh.. aiishh wai ni buat una teringin nak pakai..

    ReplyDelete
  5. bole laa nk try lps nie.. hehe :)

    ReplyDelete
  6. Dezee tak pakai..haha <--TIPU

    ReplyDelete
  7. bella plak guna jenama gurdian punye. t dah hbs yg lama blh try yg nie plak. hehee..


    btw, selamat hari raya wani !!

    kim salam kat parents. ;)

    ReplyDelete
  8. Untuk lelaki dan perempuan ke produk ni..:)

    ReplyDelete
  9. ila pun guna jugak benda alah tu :) tapi warna putih xD tak kuat sangat^^'

    ReplyDelete
  10. Salam Aidilfitrah.. Maaf Zahir dan batin.. =)

    ReplyDelete
  11. mana entri baru ni? hehe. selamat hari raya NS :)

    ReplyDelete
  12. mana entri baru ni? hehe. selamat hari raya NS :)

    ReplyDelete
  13. mana entri baru ni? hehe. selamat hari raya NS :)

    ReplyDelete
  14. perempuan jer kan?

    ReplyDelete
  15. e'in gune yg nie gak.. tp kotak putih

    ReplyDelete
  16. kat mana nak beli eh? sbb xpenah jmpa sblum ni. huhu

    ReplyDelete
  17. slamat ari raya dear..hehe tang biore nie pulak kan, sy penah try tp xde lekat satu pon white head nie..=(

    ReplyDelete
  18. @izzati husna hehhe . wani kongsikan je . terpulang la nak cube ke tak :P tak pakse tauu !

    ReplyDelete
  19. @nabByla silalah cube . selamat hari raya jugak bella :))

    ReplyDelete
  20. @nur adilah ye ke tak kuat ? make sure mase nak pakai tu , tangan kering dan kawasan hidung tu basah :))

    ReplyDelete
  21. @Mizz ErMa ye ke ? maybe takde blackhead kot ?

    ReplyDelete
  22. nk try gk la...idung akk niepon byk blackhead...gerAm pon..huhu

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)