SMART PERFUME COLLECTION

Friday, October 26, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum

ni sticky entry ye cik adik dan cik abang :) fyi , kat tangan NS ada collection of perfume dari Dubai tapi limited , setiap satu brand ade satu SAHAJA.

perfume ni 99% sama macam PERFUME ORIGINAL yang dijual di shopping mall. NS recommend perfume ni pada mereka yang teringin nak pakai perfume branded , tapi tak mampu . kira takde bajet la kan.

ade la beberapa reason kenapa SPC ni korang perlu ada. antaranya ;

Kurang budget untuk beli yang original

Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis
Sentiasa sembur perfume dalam kuantiti yang banyak
Selalu membawa perfume kemana-mana (Perfume Pocket)
Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang
100% dijamin berpuas hati dengan harga yang bukan berpatutan lagi tetapi SANGAT MURAH
Bau 99% seperti bau asli
Tahan dari 5 hingga 8 jam berada di dalam aircond dan suhu bilik (Original tahan lebih kurang 8-10 jam). Ketahanan bau perfume sebenarnya bergantung kepada suhu badan oleh itu, pemakaian individu adalah berbeza.
Kualiti Triple Grade AAA.

memandangkan NS masih baru dalam dunia perfume ni , NS letak harga yang sangat berpatutan untuk setiap 18ml botol. Harga yang NS letak RM 25 sebotol tak termasuk postage. TAPI if korang beli lebih dari satu , dapat la murah lagi ^_^

collection yang ada kat NS :
BOSS Hugo Boss
212 VIP CAROLINA HERRERA
DAVIDOFF Cool Water
Chance Chanel
Paco Rabanne Black XS - ada 2 botol
Bvlgari
The Beat Burberry
Fendi Life Essence
Burberry Brit
Bvlgari Aqva
Armani Code Black Giorgio Armani
Acqua di Gio Giorgio Amani
Armani Code Blue Giorgio Armani
212 Sexy Men Carolina Herrera
Weekend Burberry












semua perfume ni adalah EDF which is lebih concentrate dari EDT :) dan perfume ni perfume spray.

minat tak nak beli ? boleh email atau PM NS kat facebook

nsyzwni[at]gmail[dot]comFacebook

4 comments:

  1. Fakta..Dezee segan beli perfuma ada gambar2 lelaki posing yang khas untuk wanita.

    p/s: tak pernah faham dengan iklan perfume.hahaha

    ReplyDelete
  2. @Dezeehahah , takyah faham . beli je :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)