BLOGSHOP OH BLOGSHOP !

Thursday, October 18, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum

dah lama NS tak update entri. disebabkan kabel telefon kena curi , terpaksa la berpuasa dari online kan ? siapa yang pernah mengalami situasi NS ni mesti faham . 

okay , hari ni NS nak buat satu announcement pasal blogshop . ^_^ tak ramai yang tau NS ada blogshop sebab NS jarang update pasal blogshop. 

so now , NS nak bagi tau pasal blogshop NS . blogshop NS tu mostly jual barang barang perempuan macam accessories ; gelang , rantai , cincin ,etc. insyaAllah wedges/heels/bag dan sebangsa dengannya akan menyusul selepas ni :)

malas nak cerita panjang panjang . korang boleh singgah blogshop NS dekat sini
 ---->> Paradis Tesoris  (Blogshop)

actually blog tu ade page kat facebook , tapi nama dia lain pulak. maaf ye , if tak keberatan , boleh like page tu dan segala stuff ade kat situ
---->> MiyaSya Blogshop (Facebook Page)

okay, tu je nak announce :P

p/s : sori kalau blogshop tu tak cantik , sebab still under construction

13 comments:

  1. saya sudah visit xD cuci mata sat :P

    ReplyDelete
  2. 0o0o..patut ler lama xdgr kbr NS..hihi insyaallah, bila ade lebihan bajet nnt, sy p terjah NS punya blogshop k..maklum ler, kewangan belum stabil lg la katakan..hehe

    ReplyDelete
  3. kabel kene curik..aiyoo macam2..heheh..macam macam barang jual!

    ReplyDelete
  4. postingan yang sangat bagus dan menarik
    terima kasih

    ReplyDelete
  5. @Dezee boleh je belikan utk kakak , adik perempuan , saudara perempuan , atau emak :P

    ReplyDelete
  6. @Mizz ErMa its okay sis :) NS okay je . heheh

    ReplyDelete
  7. @luqman zakaria tu la dia . boleh pulak curi orang punye kabel kan . hewhew

    ReplyDelete
  8. jual lar barang-barang lelaki. nak beli ni. :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)