HARI PEMBENTANGAN PRAKTIKAL !

Saturday, September 29, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum 

hah , nampak tak tajuk tu ? classy gila kan ? hahha ^_^ maaf sebab dah lama tak update anything about my personal life. asyik update pasal kpop je kan ?

okay ! right now , i'll announce this this seconds , i'm officially finished my diploma ! weehuu ~ Alhamdulillah.

sepatutnya NS dah habis , tapi disebabkan NS belajar main main , ada paper repeat lagi , terpaksalah up 1 sem. adik adik jangan tiru perangai saya okay ? :D

ahad;23 September 2012 , NS dah gerak balik kampus untuk prepare presentation. gerak awal sebab nak discuss apa yang perlu ada dalam final report . plan balik bertiga , tapi sebab ada hal , NS n Jehan je yang balik. 

bila dah balik sana , jumpa kawan kawan lain . asyik postpone je la report nye . sebab banyak buat kerja lain. and then , tak cukup tidur tu perkara biasa pada individu yang bergelar student. sebab buat kerja last minute. xD

tiba hari presentation , Allah je tau betapa nervous nye batch NS. maklumlah , last semester . risau tak lulus atau kena repeat. Alhamdulillah. batch kami semua pass with flying colours :) cuma report tu perlu diperbetulkan :)

let see what happened on that day. all pictures credit to Adzhar Kahar ^_^

my turn ^_^ quite nervous 

last check before present !

Hafiz; my fellow 

Akma's present. video corporate

boys over flower . opps ! XD

p/s : terkilan pulak tak dapat pergi concert B1A4 & A Pink


21 comments:

  1. alhamdulillah.. semua dah selesai. pas nie wani boleh tido lena la ea ? ;)

    ReplyDelete
  2. Good Luck Untuk practical Degree pula..XD

    ReplyDelete
  3. @Dezee hahaha . awalnye wish :) btw , thank eh ? :))

    ReplyDelete
  4. hidup ni kadang kadang kelakar .
    tapi walau ape pun terjadi pastikan kau sentiasa tersenyum :)

    ReplyDelete
  5. saya pon baru abes diploma..tunggu konvo pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. wah, da habis da? alhamdulillah..misti xsbr nk p konvo kan..hihi

    ReplyDelete
  7. wahh :D tahniaah taww kaakk :) syukur, alhamdulilah^^' berbaloi semua usaha akak xD

    ReplyDelete
  8. Tahniah wanie...akhirnya berjaya juga wanie lakukan.....:) akk dpt rsekan debaran tu...seram sejuk dibuatnya..hhehe

    ReplyDelete
  9. @adilah arshad alhamdulillah :) terima kasih dik. hehehe

    ReplyDelete
  10. @Yuni Aisyah thanks kak yun :) mesti la . tapi habis jugakk :)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)