WANITA DAN MAKEUP :)

Sunday, June 13, 2010


adoi , wani penat sgt arini , tp mau post entri ni jugak ! . WANITA DAN MAKEUP tak dpt dipisahkan !
ape pndangan anda sume ye ?? hee :D
pada gurl gurl n ladies ladies , btol tak ape wani ckp ni ??
even tak pki makeup tebal2 cm artis , atleast msty kiter calit skit compact powder n lipbalm kn :) tak mau tipu oke ! hahha , wani tak nafikan , cam dlu , wani sgt tak berkenan pki bnde2 ni sume .
tp ble da tau pki bnde2 ni , sume nak try !! hahha :DD
so , ape yg anda tau psl makeup ni ?
elok ke tak bg korg ?
cantikk ke ??
ke better tak yah makeup lg bagus ?? hah , jwb2 !
if korg gne makeup , makeup pe korg pki ek ??
ST professional , MAC ,Maybelline . sbut skit !
wani ??
emm , pki psr mlm punye sudaa , hahha , tak rety sgt la bab2 makeup ni !
pd lelaki diluar sane ,pe plak pndgn anda ??
oke ke tak , if kwn , adik , kakak o gf korg pki makeup , kasi komen skit ye !


*wani blaja pki makeup tme ade dinner fakulti , time tu excited kot , sbb wani nmpk laen lps da makeup :P*

25 comments:

  1. tak smua girl yang makeup2 ni..orang kate cantik biar yang asli..hehe..tapi ape2 pon boleh jek makeup kn..tapi jgn ler yang tebal2..sikit2 dah lar..betul x?

    ReplyDelete
  2. aReaL Dan Wanita Tak Dapat Dipisahkan... Hehehe... Rajinya Buat Servay, Pastu Penat2 Pon Still Update Blog... Cayalah...

    Jom Baca Ni - Saiful Apek Direman 5 Hari Selepas Kantoi Menghisap Ganja

    ReplyDelete
  3. heheh ~
    yolah tu :P
    even penat , smgt msty ade oke ! :P

    ReplyDelete
  4. dila shuke make up!!!! tapi xreti pon. hehehe. yup mmg x dpt dipisahkan.

    ReplyDelete
  5. suka make-up tapi x pandai sngt...
    s0 juz sapu krim, lip balm n eye liner... lebey2 xreti... hek3...

    ReplyDelete
  6. depends on individu kot..
    ade yg cantik pakai mekap..ade yang tak sgt..
    kene berpada kot mekapnya..

    mcm oya suke bahagian mata jer..
    eyeliner dh cukup..up sikit eye shadow..
    lain..kureng..

    ReplyDelete
  7. dila ~ same la cam akk :P tak rety gak ni :)

    attoae ~ same la kite :P

    mahira ~ yup ! act , sume org ssuai kot , tp kne pndi la kn :)

    ReplyDelete
  8. msti la kena mekap~
    plg koman..msti pkai lipgloss bila kuar umah wlupon time sidai kain~

    huhu..itu petua oke~

    ReplyDelete
  9. hahha , sidai kain pn kene pki lipgloss ek ? heheh

    ReplyDelete
  10. hahah..memang betul..kalau cik nak gi keje paling kurang maskara dengan blusher wajib.dalam purse mesti ada lipbalm, lipstick[bermacam kaler dan perisa okehhss]..memang banyak..eyeshadow palette lagi tak yah cakap.rasa2 dah expired pon ada lg kot.byk sgt, pakai kurang

    ReplyDelete
  11. wow ~ addicted tuh ! hahah . baguih na ! wani tak mampu nak beli2 bnde tu ! hahah

    ReplyDelete
  12. hi syazwani...tq singgah blog aunty, wahhhh...ai sudah tua gitu, ekekeke....mekap sket2 aje cukup, bg tambah seri..lebih2 kang mcm opera cina..hehhee

    ReplyDelete
  13. ala , takpe la kalo skali2 nk makeup tebal2 ,
    bkn slalu pn :P

    ReplyDelete
  14. suka jugak make-up...hehehe... tapi yang simple-simple je...

    ReplyDelete
  15. nadiashafiqa ~ hee :D same la kiter !!

    ReplyDelete
  16. kata pun da keje.tiap2 bulan beli satu.pakai nyer kurang sangat..mana la tak bertambah

    ReplyDelete
  17. HUhuh makeupkan sAye ak..Buleh x? FOlow ju...

    ReplyDelete
  18. cik kedondong ~ owh , da keje takpe ! manyak duet !
    cam wani ni ?? duet pn tarakk :P

    ReplyDelete
  19. sheypull ~ makeup kn awk ? makeup jd badut bole ! no hal ! :DD

    ReplyDelete
  20. haha..tp ak x suka mekup.cmne tu?huhu

    ReplyDelete
  21. sensei 14 ~ yup yup ! better natural beauty :)
    iniaku ~ emm , tak bole nk watpe la kalo tak suke tu :D

    ReplyDelete
  22. neutral look is better, whee~

    singgah cniyy ; http://percikanmerahjambu.blogspot.com/2010/06/makeup-vs-natural-look_09.html

    ReplyDelete
  23. dila ~ yup ! natural is better :)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)