SEGAMAT KE BKT JALIL 5 JAM ?

Saturday, August 7, 2010

haiya ~

minggu ni Wani baru dapat balik rumah ! hoho , minggu2 sebelum ni malas nak balik , sebab

cam baru je lagi balik Segamat kan ! (: tak kisah pun balik ke tak , assingment da berlambak tunggu .

hissh banyak sungguh kerja , tak boleh tangguh , nanti lagi banyak kerje tak siap !


emm , Wani balik seorang je tauu ! bukan takde kawan , ada , tapi ada yang tak jadi balik la , balik

awal la , so , Wani da balik tiket , kena la balik , hah , lagi satu yang Wani geram , khamis hari tu baru

dapat tau ada kelas ganti untuk Ctu jumaat malam. hiss ! ni nak marah , da beli tiket baru nak bagi

tau , konfem la tak dapt pergi kan , terkilan tol tak dapat g kelas !

oke , citer pasal balik tadi , bas Wani kul 1.30 petang , dihantar ke Segamat oleh sepupu wani . tapi

kul bape tah jalan , around 2 lbih kot , then berhenti lak amik minyak ! haishh ! tak ke bwt lambat ,

cuba la isi minyak awal2 ! geram tauu !

then , kat Tangkak berhenti lagi , kul 3 lebih baru jalan , Ya Allah , Wani dah resah dok dalam bas tu !

mana taknya , tak tau nak watpe , takkan nak tido je kan ? :P

pastu bawa bas slow kot , lagi la Wani hanginn !

berhenti lagi kat R&R Seremban ! eee ! geram geram ! patutnya boleh sampai dalam masa 2 jam

setengah , tapi dah amik masa sampai 5 jam !! tak boleh blah btol !

bukan apa , Wani ni balik sorang2 , if sampai malam kan bahaya , huhu ,
pasni , kena cari guard la ! ada siapa2 nak jadi "guard " Wani ? hehhe

mau tido la :)
nyte !

2 comments:

  1. oh say no to bukit jalil!!

    http://selipasindarela.blogspot.com/2010/08/bukit-jalil-is-listed-in-my-most-hate.html

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)