SHOPPING SAKAN !

Sunday, August 8, 2010




using webcam :D , sori tak cantikk ,
** ape ada hal kalo tak cantik pn :P


assalamualaikum ~ (:
hey anda semua ! hehe :D hari ni Wani shopping sakan tauu ! haha , maklumlah , Wani ni susah balik , so , kalau dah balik tu ,better terus beli je brng2 untuk raye . hehhe , suka nya ! dah lama tau tak shopping ! :P

pagi pagi lagi dah gerak g LOW YATT ! ape tah along nak buat ngan printer tu . emm , before ke LOW YATT , singgah Rawang format laptop Wani :P

happy sangat arini ! sebab Wani dapat kamera digital yang Wani nak ! OLYMPUS FE-4030 :p bahagianya saya ! Along sudah jeles oke :P heheh . tak sangka lak , abah nak beli , thanx abah ! sayang lebeyh la !

then ke Bukit Bintang ! Warghh ! saya rambang mata ! banyak sangat pilihan kasut , tapi semuanya saya tak berminat ! sebab tinggi sangat ! aha , taon ni raye mau pakai heel oke :P

kemudian , selepas semua settle kat LOW YATT , gerak ke JALAN TAR ! owh , syurga membeli belah bagi aku ! heheh :D kat sane cari perfume ! perfume murah je , tapi bau dia sedap tauu ! :P

then cari beg ! owh , saya sangat suka kumpul2 beg ! bagi semak bilik saye :P hah , kat BB tadi sempat saya beli blouse ! sangat murah ye ! rasa cam nak beli banyak banyak ! tapi tak cocok duit lagi :P

balik Rawang , amik laptop , then singgah Bintang ! Bintang dah nak tutup , Giant nak amik alih , hehhe , bertambah maju Rawang ! (:

balik rumah sudah penat terus berblogging :P

4 comments:

  1. minat shopping gak ye..
    same la ngn akk..len kali kte shopping same2 lak ye..=)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)