SILA ISI FORM :D

Saturday, August 14, 2010

assalamualaikum ~
hopefully , anda semua sihat ! yeah ! Wani juga sihat (:

oke , semalam Wani ade KO ye , mengganti kelas yang batal . ramai gak yang tak datang , sebab ramai balik kan , minggu pertama puasa , kena la faham .

khusyuk saya mendengar En.Juhari bagi lecture kat depan , ngee ~ sebenarnya saya mengantok , tapi malas nak layan perasaan tu .

hah , dalam syok mendengar tu , tiba tiba En.Juhari cakap pasal orang Brunei ! heh , ape hal lak cakap pasal orang Brunei ni ?



emm , semua orang tau kot , Sultan Brunei manusia paling kaya dalam dunia , even negaranya kecil , tapi , harta baginda banyak yaww ! sampaikan orang yang Solat Jumaat pun dapat duit ! tak kaya namanya ?

memang hebat la BRUNEI ! :D hah , memandangkan Wani nga single , ada siapa2 orang Brunei nak jadi boyfriend Wani tak ? ** desperate sungguh :P

kalau ada , sila lah isi kenyataan ni

Nama :
Umur :
Kerjaya :
Gaji :
Status : Single sahaja !

hahah , bengong je Wani ni ! :P


4 comments:

  1. entry yang kelakar...
    desperate sangat ea?

    ReplyDelete
  2. adek ase org brunei tu x yah isi form laa.dh lme dh org tu isi form tuu.hehe.tggl org tu nk approve or deny dea je.kekeke.

    ReplyDelete
  3. adeh , sape kah gerangan nye ?

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)