HELLO TWENTY ! NO MORE -TEEN

Monday, January 31, 2011

hello bloggie :) Assalamualaikum.

hey hey , dah lama i tak update blog kan ? rindu sangat dengan blog ni. n maaflah kalau i tak sempat nak singgah blog u'ollss. lepas pos entri ni , i singgah blog u'olls okay ?

hey, last night. birthday i yang ke-20 ! OMO , no more teen tau , sudah dewasa umurnya . tapi perangai still macam budak-budak. macam tak percaya je i dah 20. bila dah masuk 20 ni , pemikiran n attitude kena la matang kan ?start from now on, kene la cerdik sikit berfikir.

ouh , i tak celebrate pun birthday i. maklumlah , i jenis bukan yang nak sambut dengan party. cukup setakat dekat dengan keluarga dan kawan-kawan. kalau sambut pun , makan kek je. no party ! :D



btw , thanx kepada mereka yang wish bithday i.

mereka yang wish through phone ; abah , along , kak ada , hanip , shaky , maizurah , syakir , nana , ezah , kak mar , din , zain , n nabila. terima kasih ingat birthday i :)

wish through twitter : nini , apis , akma , nana, fatin muhammad, muin , kak zella n shahril.

wish through ym : yana edzreen.

wish through fb : all facebookers ! thanks okay ! i tak mampu nak tulis semua nama, tapi sangat berterima kasih :) doakan kebahagiaan i okay :)











































klik untuk tumbesaran yang sihat !

p/s : at 20 years of age the will reigns ; at 30 the wit ; and at 40 the judgement ~Ben Franklin~


29 comments:

  1. hey..happy belated b'day wany..
    yeahh..20 sudah..hehe

    ReplyDelete
  2. adik, hepy belated birhday..sory for the late wish..may god bless u n wishing ur dream came true!mmmuah!mish u adik!

    ReplyDelete
  3. @MarelFirathnx kak maarel ! amin ~ insyaAllah. miss u too :)

    ReplyDelete
  4. hepi besday wanie...kne lebih matang lepas nie..hehe

    akk doakan moga wanie cpt2 dpt jodoh..:D

    ReplyDelete
  5. @Yuni Aisyahthnx kak yuni :) hehe . insyaAllah makin matang lepas ni , emm , yup yup . aminn ~ smoga cepat dapat jodoh :)

    ReplyDelete
  6. Salam,
    nice blog.
    Jom shopping scarf di http://lizzscarf.com/

    ReplyDelete
  7. happy birthday "kak"..
    moga panjang umur~~

    ReplyDelete
  8. hapy besday....moga ceria selalu..

    ReplyDelete
  9. eppy bsday..smoga dirahmati allah selalu..

    ReplyDelete
  10. sis sis.!! happy belated birthday..
    sori lmbt wish....
    :)
    nice to you until now..

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)