TEST SUARA JAP !

Wednesday, February 2, 2011


hey bloggie :) Assalamualaikum.

sebelum birthday i hari tu , i keluar dengan cousin i , Adilah Hanan dan senior i , Kak Ada. ouh , mid sem break dah mula 28hb hari tu .

sebenarnya bukan celebrate pun , cuma berjalan-jalan sebab i dah lama tak jumpa senior i. kebetulan di pun sedang cuti mid sem n free. so , i ajak lah dia keluar.

destinasi kami kat melaka tu biasalah Mahkota Parade n Dataran Pahlawan. takde tujuan pun . i kalau pergi Dataran Pahlawan o Mahkota Parade , i suka tengok ragam ragam manusia kat sana. majoriti budak sekolah dengan macam macam style diorang. lagi advance dari budak-budak KL ! kadang kadang i gelak je tengok perangai diorang.

hah , that day i pergi karaoke . dah lama tak lepas gian karaoke . nasib baik yang mengikut ni sporting ! OMO ! masa tu la i jadi budak kecil sebab excited dapat main game kat Wonderland !

then kami ke Dataran Pahlawan untuk cuci mata . kebetulan pula ada tempat tempat yang cantik. apa lagi kan ? kami snap-snap la.

tapi sangat seronok keluar hari tu ! next time nak pergi Stars Archery pulak :)









i nak letak video i karaoke , tapi takpe . next time je :)



p/s : if u want to live a happy life, tie it to a goal,not to people or things -Albert Einstein-

17 comments:

  1. bejalan upenyeh yee. cmne laa eh akk karok?? hehehe.

    ReplyDelete
  2. ehh tapaya laa letak. Nanti hujan. Kiih3x!

    ReplyDelete
  3. da p sini dlu.. da lame xp.huhu

    ReplyDelete
  4. hee, i suka seledang you! :) eh, nak tanya nie. pernah nampak i eh??

    ReplyDelete
  5. patut la mcm familiar je tempat tuh, MP rupenye~~ orang melake ek?

    btw, thanks, nak rest pun dah terlebih tido time siang hari tadi.. huhu

    ReplyDelete
  6. @Eelbukan org mlaka , tp kampung kat mlaka :) hehhe

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)