OUH, MB

Sunday, February 27, 2011


hey bloggie :) Assalamualaikum .

semalam wani berkesempatan nak ke bandar segamat dengan kawan wani , cik Dayah. cadangnya nak beli barang-barang keperluan yang dah habis.

oh , bandar segamat belum pulih sepenuhnya disebabkan banjir masa Raya Cina hari tu . barang-barang pun banyak stok banjir. XD masa keluar macam tak ingat dunia , dari pagi sampai petang. jalan-jalan cuci mata sekali dengan kedai-kedai kat sana.

hey , u'ollss pernah makan kat MarryBrown tak? masa keluar hari tu , sempat la nak ke MarryBrown. dan itu adalah pertama kali wani menjejakkan kaki ke Marrybrown. sebelum ni student-student uitm cakap Marrybrown tak sedap. ye ke ? sendiri tak cuba , tak tau kan ?
tekak masing-masing lain , lebih baik cuba.

wow ! not so bad MB. okay la . tak murah dan tak mahal. standard la . MB takde gov. tax tau ! lagi satu , MB sangat nice. tempat duduk macam buaian. wahh !seronok tauu ! wani yang teruja.


ni menu cik Dayah.

ni menu wani.

u'ollss jangan lupa cuba tau ! asyik makan kat KFC n McD je . sesekali tukar la selera. :) bukan loser kalau makan kat MB . xD

p/s : rindu sudah.

16 comments:

  1. wuu sedapnya.. heaven!! haha saya memang suka makan :p

    ReplyDelete
  2. bagus ar mb takde gov tax.. mesti murah sket.. ermm meh la belanja saya baru leh kata 'selamat mencuba' hihi

    ReplyDelete
  3. ermm segamat dengan ayer keroh dekat ke? kalau dekat nanti nak gi terjah weekend depan.. haha

    ReplyDelete
  4. @Bro Fit dekat je , 1 jam stgah je , hee XD . sila lah terjah :P

    ReplyDelete
  5. Serius? okay weekend ni saya terjah ek..saya datang naik moto je la..

    ReplyDelete
  6. @Bro Fit ajak la kawan2 anda , g ngan kawan2 anda.

    ReplyDelete
  7. akak suka la MB tp kt sni da xde da :(

    ReplyDelete
  8. wahh beznyeee :)) saya pon x pnh g marrybrown ag :D tp tgk wani mkn , rase nk pegi pulak :D

    nway , singgah n follow ur blog yup ^^

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)