BAHASA AWAK , SAYA TAK SUKA !

Monday, February 7, 2011

hey bloggie :) Assalamualaikum .

wani tak nak update panjang-panjang sebab video ni akan ceritakan apa yang wani nak sampaikan.

semua orang dah tau pasal video IniAnwarHadi kan ? dan semua pun dah post pasal video ni . tapi wani nak kongsi jugak dengan u'ollss.



lepas u'ollss tengok video ni , harap sangat tolong la jangan rosakkan bahasa kita. bahasa kita kan indah . kenapa la u'ollss susah-susah nak buat perbendaharaan yang confirm2 takkan ada dalam kamus dewan bahasa. please guy , jangan rosakkan bahasa kita okay :)

p/s : tak faham kalau orang hantar mesej guna short form . :\

6 comments:

  1. da tgOk da vdeO ni, klaka..hehe,
    tp ske ngn ap yg dy cbe smpikn ;)

    ReplyDelete
  2. @waniee (:heheh , kan kann ?? wani tengok byk kali kot , mmg tak boring , superb lg adalah :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)