TERBAIK DARI JUSTIN BIEBER

Wednesday, July 13, 2011


hey bloggie :) Assalamualaikum .

minta maaf ye wani tak sempat nak post untuk segmen blogger fefular. maaf sangat ! wani sibuk dengan aktiviti fakulti . kepada blogger yang wani dah interview , maaf ye . wani akan update entry anda jumaat ni. insyaAllah .

hari ni wani nak buat tajuk yang sama macam sebelum ni . tapi tengah mengumpul material .

hari ni wani nak share satu video dari JB yang pernah popular dengan lagu baby . rasanya semua dah dengar lagu baru JB ni . tajuk ; That Should Be Me.

apa yang wani boleh ekspress kat sini . awesome songs because day by day he have superb voice ! i love it !

lagu sebelum ni pun sedap . tapi lagu JB kali ni sangat menusuk kalbu. mungkin disebabkan suara JB yang serak-serak basah .

wani tak jemu dengar lagu ni ulang-ulang . bukan disebabkan lagu dia jiwang ke apa , tapi suara JB yang sangat best . suara JB makin hari makin matang .

if nak tengok official video lagu baru ni , boleh klik sini.



lirik :

everybodys laughin in my mind
rumors spreadin about this other guy
do you do what you did when you did with me
does he love you the way i can
did you forget all the plans that you made with me
cuz baby i didnt
that should be me,
holdin your hand
that should be me,
makin you laugh
that should be me,
this is so sad
that should be me,
that should be me
that should be me
feelin' your kiss
that should be me,
buyin you gifts this is so wrong,
i cant go on
do you believe that
that should be me
that should be me
yeah said you needed a little time from my mistakes
its funny how you used that time to have me replaced
did you think that
i wouldnt see you out at the movies
what cha doin' to me?
your taking him where we used to go
now if your trying to break my heart?
its workin, cuz you know
that should be me,
holdin your hand
that should be me,
makin you laugh
that should be me,
this is so sad
that should be me,
that should be me
that should be me
feelin' your kiss
that should be me,
buyin you gifts this is so wrong,
i cant go on do you believe that
that should be me
i need to know
should i fight for love or disarm
its getting harder to shield
this pain is my heart that should be me,
holdin' your hand
that should be me,
makin' you laugh
that should be me,
this is so sad
that should be me,
that should be me
that should be me
feelin' your kiss
that should be me,
buyin' you gifts this is so wrong,
i can't go on
do you believe that
that should be me
that should be me (X4)




14 comments:

  1. sejak bila wani minat JB nie? kikii.. :P

    ReplyDelete
  2. Kak tau tk, 1st beyla tau lgu ni, beyla trus share kt fb, then keep on repeating this song again n again, smpe igt lyric dea. I just love the lyrics , its rly touch my heart!!

    ReplyDelete
  3. best jugak lagu that should be me nie..(:

    ReplyDelete
  4. lagu nie mmg bes kan!!kan bagus kalau ada orang nyanyi utk sy.hihihi

    btw.nak tanye macam mne nak buat button fb kat tepi tu?
    kalau tak kesah lah.=)

    ReplyDelete
  5. wahh minat JB ek.. try ar nyanyi depan kamera pastu letak kat youtube.. bleh dengar sama-sama hihihi

    ReplyDelete
  6. kalau masok kan vid kat blog senang sikit nak nyanyi2..hehehe :P

    ReplyDelete
  7. @BeYLa! betul2 . heheh . dengar banyak kali pun , tak boring :) lebih kurang akk je.

    ReplyDelete
  8. @Chaza betul jugak kalau ade org nyanyi . sweet je . hhaha . pasal code tu ? nanti kiter bagi ehh ? :)

    ReplyDelete
  9. @Fitrihadi heheh . bleh je tapi jap g JB tak boleh cari makan plak :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)