AWAS !! KEPADA ANDA YANG MEMPUNYAI LESEN KERETA !

Wednesday, October 12, 2011

hey bloggie :) Assalamualaikum.


hah , dah berapa wani tak update sebarang entry kan ? rindu wani takk ? hehe. ingatkan masa cuti ni berkesempatan la nak update entri hari-hari,tapi rupa-rupanya tak pula.


okayhh ! just straight to the point. anda-anda semua dah ada lesen kereta takk ? emm , bila dah ada lesen kereta ni , mesti la dah berangan nak beli kereta kan ? sebelum beli kereta , korang mesti dah fikir kriteria apa yang patut ada pada kereta idaman korang kan ? mungkin yang ada sayap ke , yang boleh jalan atas air ke , macam-macam lagi la kann ?


source : google.com


satu je wani nak ingatkan korang , PASTIKAN kereta yang korang  nak beli tu ada SIGNAL !! kalau takde signal , takde guna korang beli kereta mahal2. nanti eksiden jugak . 


dan bila dah ada lesen , sila praktikkan segala undang-undang yang korang dah belajar masa amik lesen memandu ye ! nanti tak menyusahkan pengguna jalanraya yang lain.


pesanan ringkas dari wani untuk semua.


p/s : kita bayar road tax, sila consider pemandu yang lain dan memandu secara berhemah ;)

30 comments:

  1. ok..nanti kalau nak beli kereta..saya akan pastikan kena ade signal..:)

    ReplyDelete
  2. wani..bila nk bwk akak p jalan2 ni hehe

    akak kt kl da ni

    ReplyDelete
  3. yupp agree dengan this entry
    please respect pemandu lain !

    ReplyDelete
  4. bagos lah sis ni^__^nice entry.thumbsup~selalu
    mengingat kan:))

    ReplyDelete
  5. @Anyss Anne mmg la sume kete ada signal , tapi kalau tak guna , sama jugakk kan ?

    ReplyDelete
  6. mimi ni belum ada lesen lagi.
    tahun depan baru nak amik.
    itu pun x sure lagi.
    hahaha

    ReplyDelete
  7. @MiMiEy :) selamat berjaya untuk dapatkan lesen :P

    ReplyDelete
  8. wani..esok klo free jom kuar p jalan tar

    ReplyDelete
  9. ait... len macam je entri ni.. macam lepas geram je.. :D

    ReplyDelete
  10. saya tade lesen tapi guna signal juga

    ReplyDelete
  11. yang tak bagi signal tu takut bateri kereta habis agaknya... hihihi..

    ReplyDelete
  12. chazaz tade lesen lagi.tapi akan buat naty!hehe

    ReplyDelete
  13. @alinac lover maaf ye kak , tak dapat nak teman . huhu

    ReplyDelete
  14. @Chaza takde lesen ? hee. selamat mengambil lesen la ye ? :)

    ReplyDelete
  15. @Fitrihadi mungkin jugak . dan mngkin jgak KEDEKUT ! heheh

    ReplyDelete
  16. dah macam iklan plak entry nie. hehe..

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)