SEGALANYA RM 5 DI DAISO !

Wednesday, November 21, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

hey hey dah lama tak jenguk/blogwalking blog anda anda semua. insyaAllah lepas update entri ni , NS singgah blog anda semua ye :)

so , hari ni nak kongsi dengan korang pasal satu kedai ni. mesti ramai dah tau dan mesti ramai jugak yang tak tau . siapa kat sini pernah pergi atau membeli belah atau menjenguk jenguk ke kedai Daiso ni angkat jari ! hewhew ~~

actually excited lebih nak cerita kat korang sebab NS pernah pergi sekali dan itu lah pertama kali menjejakkan kaki ke sana. wahh ! jejakkan kaki tu . macam naik ke bulan. before ni dengar orang cerita je pasal Daiso ni. banyak barang comel-comel dan bla bla bla. masa tu tak boleh nak bayangkan pun.
Daiso Japan

bila dah pergi , baru rasa macam hebatnya kedai ni  !barang barang kat sana sangat awesome dan sangat murah. quality terjamin ye kalau anda menggunakan dengan betul XD. barang barang dia semua RM5. tapi ada la certain item harga dia lain. tapi sangat berpuas hati ! :)

gam ekspres
siap ada resit tu :D
interdental brush. tak ingat la nama menatang ni
NS pergi hari tu dekat Melaka. masa tu desperate gila nak cari gam express. gam yang korang panggil gam gajah tu kan . sebab tapak kasut NS tercabut pulak masa tu . hewhew ~~ 

dekat kL ni ada , tapi tak sure pulak kat mana Daiso ni ada . korang boleh google sendiri, takpun boleh tengok kat sini

DAISO JAPAN

selamat membeli belah ye ^_^



p/s : jangan lupa doakan keselamatan saudara Islam kita di Gaza ye :)

14 comments:

  1. nih daiso katne? sy pernah g daiso kat pavi..memang sakan ah beli..abes berpuluh2 hengget..hehe

    ReplyDelete
  2. Konsepnya lebih kurang sama macam kedai RM2 tu la kan?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum real...mmg best kalau pi Daiso ni mcm2 adakn...:)

    ReplyDelete
  4. #PrayForGaza. wahhh, nanti NS bawak kite g sopping kat daiso ea.. :D

    ReplyDelete
  5. eyh kat aeon, JJ tmpat bella pun ada DAISO nie. ;)

    ReplyDelete
  6. @alinac lover silakan :) heheh best tau kat sane :D

    ReplyDelete
  7. @Omar yup! tapi barang kat situ lebih comel :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)