I'M BACK :)

Monday, May 31, 2010

huih , tajuk je da poyo en ?? :D da lame tak jengok blog ni :) maaf ye , diatas sebab2 tertentu , wani tak dpt nk on9 ! but now i'm back :) hee ~ manyak citer mau story ;p emm , last saturday aritu , wani demam , sian en ?? hee , cz time balek dari blaja kete wani kene ujan , ujan lebat ! balek uma je da tingtong :D , hah , mau citer ni , 1st time wani blaja drive !
sangat sangat la excited nye ! hahha , cz wani tak pena sentuh kete kat uma tu ! tu yang tersangat la excitednye MyEm0.Com mule mule tu mmg la tak confident en , but dari tunjuk ajar cikgu adnan :) , wani sgt confident tuk drive ! da siap mintak abah beli kete ! hee :D "abah , adik nak kete VIVA ELITE leyh tak ? cmart r kete tu ! :D" MyEm0.Com
, emm, before cikgu tunjuk praktikal nye , ade teori ye ! beberape jam dlm kelas tu , kene fokus la kn , kang kalo tanye , ape nak jawab ? seb bek saye ni student , mampu lg la nk dgr , even nga cuty sem en ?? hahha . byk gak la info yg kene tau psl kete ni , jgn tau bwk je ye , biler emergency tak tau nk watpe , kan da susa , wani tak mau cmtu ! MyEm0.Com hah , pas balek dari KUANG *tmpt wani blaja memandu* , wani mintak kak siti *akk yg bertanggungjawab menghantar & mgambil wani ke KUANG* , anta wani ke TESCO ! hee :D shopping2 ngan mak jap . then , biler balek uma je , da tingtong & trus demam , ishk2 !

4 comments:

  1. good luck. ngorat pak cik JPJ kalau nak pass.hoho.;)3

    ReplyDelete
  2. ngorat ??
    hahha ,
    wani tak rety lak nk ngorat2 ni :P

    ReplyDelete
  3. jaoh nye p amek lesen smpai ke kuang..asal x amek kat PS samy je??

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)