PENAT LA WEYH !

Thursday, May 13, 2010

warghhh ! malam ni je da bpe kali sye menguap ! huhuh :\ sangat la penat nye ! haih . arini ade date bsame buah aty , haha . udah lame tak jumpe , nxt week da msuk kampus , hamik intersesi yaw ! student fast track la kate kan :) btw , gud luck 4 ur intersesi ! :)) . arini , pepagi da bangun . hahah , kalau tak , tgahari baru nk bgun ! spt bese , public transport ! ktm , LRT & monorail jd pilihan ,[hah , sbb takde lesen & kete la narnye :P] tbe2 train wat hal la plak , kat Sg.Buloh ! hoi , penat k , dok dalam train tuh ! haih , kul bpe tah bru gerak , ngantok tahap cipan ! hahha , btw , thanx dear 4 d sweet day :) ngee ~~ lepas da redah train , LRT ,monorail sume , smpi ke tmpt yg nk date . hahah , poyos la sgt date date ni :P
tara !! ni la tempat nye ! tau takk ?? kalo tak tau nak bg tau ni , TIMES SQUARE , jarang ke sini . hee . selalunye g PAVI , & KLCC . tp tak kesa pon la , :D owh , buah aty sye mau ke LOW YATT . mau beli barang di sane , sje jalan jalan sje , ikut , ikut , dan ikut . hee :D wow , byk gajet2 di sana [ceyh cam tak pena g je :P] lunch di sane , opss ! sori , sye takde slere mau makan , just makan ckit je . huhu , sebab saket perot , maybe sebab mnum susu pagi pagi . huhu ,
ape lagi yang ade di LOW YATT ?? emm ,, macam2 la weyh , sume ade la ,dri handphone nye , lapptop , sume jenis gajet ade la , tp pndi pndi la plih :) jgn kne tpu sudaa !
adoi, tbe2 sye rse mual , huh ! awat la time date jd cmni , sorry dear ! heheh , gediks skjap ! :P tp mmg tak oke ye ! bkn buat2 ! harap maklum , beberape jam bru oke , maybe sbb mkn lmbt kot , hahha , gedik la prot aku ni , makan lambat pn , nak saket . heheh :P then , jalan jalan balik ke TS. shopping jom ! hahah , takde duet la plak , setakat window shopping , oke la tuh kan ?? hhee :D mencuci mate yang dah lame terkurung kat "pekan segamat" , then borak borak sebelum masuk cinema , tgk cter ni ! DIARY OF WIMPY KID ! seronok seronok ! cter pasal kawan , nak tau ?? korang g tengok la ye ! tak best la kan kalo sye cter ?? hehhe , selamat menonton ye ! :)
* hey syg ! thanx a lot 4 dis day , i really appreciate . mmmuah mmuah ! :D

4 comments:

  1. best ke x citer ni? citer katun ek??

    ReplyDelete
  2. best best !
    cter psl kawan yg nak jd popular ,
    tp tak kesampaian :)

    ReplyDelete
  3. @.@ kalo citer klakar best , hehe

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)