YOU ARE BEAUTIFUL :)

Wednesday, May 19, 2010

hee :D bpe ari dah wani tak post kat blog ni kan ?? bnyak mau story moryy ngn bloggers :) arini wani tak wat keje uma sgt , cz whole day takde air , just kemas uma n masak . nak basuh bju , takde air , baju da melambak tu , ade spe2 bole tolong bsuh kan tak ?? MyEm0.Com oke , straigth to the point je ye ?? emm , arini wani da abes kan 1 movie koreaa ! sanngggat beshh cter tu ! tajuknye , YOU ARE BEAUTIFUL .

citer nye pasal kembar yg kne tolong abg dye sndri join dalam 1 group , kre penyanyi la kan , tp dorg ni tak tau , yg kembar ni pmpn , so , byk la konflik ble tau dye ni pmpn , huhu , memandangkan dye sorg je pmpn , yg laen laki , of cz la dye fall in love pd 1 of her group kn , spe org nye , korg kne tgk sndri ye ! heheh . kat sini , wani nak kenal kan , peneraju utama drama korea ni :)

name : Jang Geun-suk
D.O.B : 04.08.1987
age : 23 years
occup : actor && singer



name : Jung Yong Hwa
D.O.B : 22.06.1989
age : 21 years
occup : actor && singer


name : Lee Hong Ki
D.O.B : 2.03.1990
age : 20 years
occup :singer && actor


name : Park Shin-hye
D.O.B : 18.02.1990
age : 20 years
occup : actress & model

dalam banyak2 watak , wani suke watak JUNG YONG HWA :) , sbb watak dye sgt2 la cool :) dye tetap bole trime condition PARK SHIN-HYE , even PARK , reject cinte dye , hehe :) emm , kan seronok if wani dikelilingi kawan yg cmni , cool je :)) , then , watak LEE HONG KI , sgt comel ! perngai yg happy-go lucky ! JANG GEUN-SUK lak , cm ego skit ! huhu , tp dye tetap hensem ! hehe , wani tak mau citer pnjg2 oke ! korg tgk sndri ye :)

4 comments:

  1. cite ni da tgk...besh2!!hihihi

    ReplyDelete
  2. haha. da tgk! n mmg sngt bes cite nih!
    :D

    ReplyDelete
  3. semua handsome :) except park shin hye lah :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)