HIJAB STYLING.

Sunday, March 27, 2011


hey bloggie :) Assalamualaikum

okay, hari ni wani nak post satu entri pasal event yang wani pergi time 5hb Mac 2011. dah lama dah event tu , tapi baru sekarang berkesempatan nak update.

masa tu ada Minggu Terbuka Kolej , macam-macam aktiviti . wani ada join satu event ni , HIJAB STYLING 101 by Ayun Ayunar.

memandangkan wani bertudung , tak salah rasanya nak pergi event-event macam tu . bukan selalu . lagipun yuran penyertaan murah kot . just RM10. rugi kalau tak pergi.

sepanjang event tu berjalan , banyak la style-style shawl yang sesuai untuk pergi kelas atau mana-mana function.

hah , Kak Ayun ni ada bisnes jual shawl. macam-macam shawl ada . inner yang tak melekap kat muka pun ada jual. u'ollss boleh la pergi blogshop Kak Ayun. terbang la duit wani masa tu dengan beli shawl kat booth Kak Ayun. =.='

kalau nak pergi blogshop Kak Ayun , klik sini ------>>> Ayun Ayunar &
kalau nak pergi blog personal Kak Ayun , klik sini ------>>> Kak Ayun









22 comments:

  1. Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

    ReplyDelete
  2. comel laaa^^
    best nye bole jumpak kak Ayun :D

    ReplyDelete
  3. @fathiahRAIHANA hehe , maceh ! emm , sgt sronok dpt jumpa kak ayun.

    ReplyDelete
  4. wani ,
    jealous dpt pic dgn kak ayun sobsob
    tapi dkt mana event ni ?
    mcm tak tahu je :(

    ReplyDelete
  5. yeaghhhh... bleh jadi model coki-coki ni..

    ReplyDelete
  6. @cik eira emm , seronok ! event tu kat kampus wani la syg :)

    ReplyDelete
  7. wani sgt comel okay dressup cm tue. style2. ;)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)