SATU KEPUASAN

Tuesday, March 8, 2011

hey bloggie :) Assalamualaikum

minggu ni minggu terakhir untuk test 1. baru test 1, belum test 2 tau. sem pendek kan , semua kelam kabut. tadi dah kena marah dengan lecturer sebab tak siap presentation. T_____T
nasib baiklah lecterur tu bagi peluang untuk buat preparation.

ouh ye , minggu lepas , UiTM Segamat berpesta selama 5 hari bermula 3 Mac - 6 Mac 2011. takla pesta sangat, tapi meriah la sebab ada Minggu Terbuka Kolej. macam-macam ada . masa tu semua student kopak sebab macam-macam jual dan semua rambang mata termasuk la wani.

hah , bulan ni je wani dah habiskan RM50 untuk seledang o shawl. tak tau la bila nak pakai nya , tapi suka la buat koleksi banyak-banyak. kalau mak tau , mesti mak membebel. -______-"

semua orang ada kepuasan sendiri kan dengan macam-macam cara. kalau wani , wani dapat kepuasan kalau dapat shopping :) okay ! itu memang perempuan . tapi shopping-shopping jugak , tak la sampai membazir. janji kita pandai guna.

sekarang ni wani sangat suka kumpul aksesori ; klip rambut . selendang dan inner syria , kasut. baju dan macam-macam lagi la . maklumlah anak perempuan seorang .

lain orang lain barang yang disukaikan ? so , lets do what make us happy :)

p/s : maaf ye blogwalker semua , wani tak sempat nak singgah ke blog anda disebabkan Mr.Whitey wani overlimit T____T

10 comments:

  1. waaa bli klip shawl ek..akak pon sukeeeeeeeeer

    ReplyDelete
  2. mak kak as pun bising klau bwk blik shawl baru. hee

    ReplyDelete
  3. ada beli utk bella skali tak? hehehe..

    ReplyDelete
  4. @alinac lover heheh , kan kan , wani pun suka , comell ! :D

    ReplyDelete
  5. @asmiza hehe , kesian akk , mak wani tak kisah pun , :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)