SELAMAT TINGGAL SEMESTER EMPAT [ :) ]

Saturday, April 30, 2011



hey bloggie :) Assalamualaikum.

rasanya hampir tiga minggu wani tak update blog comel wani ni. yang u'olls tau . wani sibuk berjuang dengan final wani . alhamdulillah . akhirnya habis jugak untuk semester empat ni.

semester ni tiga minggu je cuti. disebabkan Kementerian Pelajaran nak selaraskan kemasukan untuk pelajar-pelajar ijazah. hopefully cuti tu bermakna untuk wani.

banyak rancangan wani untuk cuti ni , tapi tak pasti tercapai ke tak.

hampir terlupa . insyaAllah cuti semester ni , wani akan kembali update blogshop wani. kesian tengok blogshop wani 'bersawang'.

maaf kepada follower sekalian, wani tak dapat nak singgah baca dan komen entry terbaru u'olls . insyaAllah . masa yang ada sepanjang cuti semester ni , wani akan guna sebaik mungkin untuk singgah blog u'olls .

kepada follower yang baru follow wani , terima kasih tak terhingga. wani akan follow u'ollss jugak . tapi tolong tinggalkan link u'ollss dekat shoutbox atau komen ye ?:)

my face before fight my last paper

pesanan jarjit : selamat hari pekerja . XD

14 comments:

  1. hai cantekkk. wahh, best lah you habis dah sem 4. i nieeee. diploma pun takdeee

    ReplyDelete
  2. seronok nye die da habis finall..hee :)

    ReplyDelete
  3. pehh wani..berkata seperti artis..
    hahaha
    selamat hari pekarja gakkk

    ReplyDelete
  4. aawww. u'ollss!!! XD

    ReplyDelete
  5. kejap jew rasa dah habis sem 4. yeayy! :D

    ReplyDelete
  6. @nurulnazihah hahha . ye sweetie :) alhamdulillah , habis jugak semester 4 :)

    ReplyDelete
  7. @Far8 budak baik byk la kau punyer artis , ceyh ! perli aku la tu !!

    ReplyDelete
  8. hai..first time datang diblog ini..simple and cute blog..(:

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)