REVIEW BLOGGER FEFULAR 4 : A RETARDED KITTY

Tuesday, September 27, 2011


hello bloggie :) Assalamualaikum.


ngat lagi tak sebelum ni wani buat segmen Blogger Fefular. hari ni wani sambung balik segmen tu . rasanya blogger yang wani nak review ni adalah blogger terakhir dalam segmen ni . lepas ni wani akan buat segmen lain. segmen apa , wani akan bagi tau nanti ;)

blogger kali ni , wani sangat salute la dengan entry dia. ayat-ayat dia semua superb la . suka baca entry dia . setiap entry blogger ni , banyak buat kita berfikir out of the box . meyh terjah blog dia ! 




                       1 . sejak bila minat untuk berblogging ?



tahun 2008. tahun saya kenal myspace, facebook dan blogger




2. apa yang anda cuba ketengahkan didalam blog ?

saya tulis pakai hati tapis pakai otak kanan kiri. Entri saya tiada seni cuma 

rojak serba serbi.Blog tak comel tetapi ehem ehem suci.

 Agak-agak blog ni annoying, no problemo sebab kepala kita think differently





3. siapa yang mendorong anda untuk berblogging ?

                                    Passion as a writer.



4. pesanan untuk blogger lain .

Nak tulis entri yang power force of attraction kena banyak buat experiment. 

Sometime, the hypothesis is not accepted because of the unexpected result. 

Dan yang paling penting sekali buat entri outside the box. 

Kenapa nak buat entri sama macam orang lain, kalau kau boleh buat entri

 yang boleh cause efferversence?kekeke. Ciao.


p/s : tunggu segmen terbaru dari wani okay ? :)

11 comments:

  1. Whaa sukeee laa dga ayat Blogger A Retarted Kitty nihh!

    Pandai dea wat pantun ayt tuuh. Hehe.

    ReplyDelete
  2. @BeYLa! kann ? heheh. terbaik. akk salute ayat dia . even baru spm :D

    ReplyDelete
  3. dah lama jugak baca blog dia :)
    bahasa tu, hebatttt . haha
    tgok yg dia bg ni pun ckup la.

    ReplyDelete
  4. dah singgah blog dia..best.rupanya baru nak ambik spm yek?

    ReplyDelete
  5. best gak blog ni...
    just blog walking... smile

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)