SEMINGGU TANPA AYAM ! AWWWW

Thursday, September 22, 2011

hello bloggie ;) Assalamualaikum.


kita still dalam mood raya kan ? dan mood untuk makan semakin meluap-luap. that's happened on me ! omyy. tolonglah , wani dah rasa badan semakin naik . tapi bila timbang 1kg je naik. hahah. you see what this girl merepek bila diri sendiri kurus tapi cakap gemuk. 


gambar hiasan . sumber : google.com
terasa gemuk bila ramai sangat cakap saya gemuk . actually tak boleh terima pun bila orang cakap tentang kenyataan yang harus saya terima bahawa saya sudah berisi . huhu.


it just wani tengah 'puasa' dari makan ayam selama seminggu. heheh . masa bulan puasa tu hari-hari makan ayam. addict dengan ayam goreng kat pasar malam UiTM Segamat. lets see what happen after one week :D


p/s : lagi 3 paper final.



28 comments:

  1. waa sedap sgt ke wani..tingin lak hehe

    ReplyDelete
  2. ohh tengah puasa dari makan ayam rupanya..semoga menurun ya berat badan awak..dan gudluck untuk exam final tu..:)

    ReplyDelete
  3. hari2 aku makan ayam kat sini.. kalau kat rumah, asyik makan ikan kering je.

    ReplyDelete
  4. terus rasa lapar nmpak ayam....nak seketul ;)

    followed.do follow me @ tekok beriuh

    ReplyDelete
  5. heheh . sedapnya !! done fllow awk :)

    ReplyDelete
  6. ishhh kalo ayam rupa cmtu leh tahan ke seminggu tak makan?? hihihi nmpak sedap tuuuu

    ReplyDelete
  7. @alinac lover heheh. sedap kak sampai hari2 wani makan .

    ReplyDelete
  8. @alinac lover heheh. sedap kak sampai hari2 wani makan .

    ReplyDelete
  9. @alinac lover heheh. sedap kak sampai hari2 wani makan .

    ReplyDelete
  10. @afiqazizan hopefully dapat turunkan berat badan, hehe. btw, gudluck jugak untuk final anda ;)

    ReplyDelete
  11. @Zul Fattah ikan masin pun sedap la . bersyukur la ngn ape yg ada ;)

    ReplyDelete
  12. @sarah hehe. terima kasih dear , follow awak jugak

    ReplyDelete
  13. wani..akak p segamat hari tu.. tp kejap je singgah anta brg

    ReplyDelete
  14. @alinac lover la ye ke ?? nape la tak singgah uitm. dah dekat dah tu . hehe

    ReplyDelete
  15. raya ke tak.. ayam tu dah macam makanan wajib kan..??

    ReplyDelete
  16. tapi ayam sedappp wooo..hee takyah r diet

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)