MEET UP WITH 1 OF MY FOLLOWER .

Thursday, December 30, 2010


hey bloggie. Assalamualaikum.

lagi berapa hari je nak mengucapkan selamat tinggal kepada tahun 2010 dan selamat datang kepada 2011 :)

sebelum tu , Wani nak mengucapkan Tahniah kepada Harimau Malaya kerana berjaya membelasah Garuda . rasanya tak perlu la nak update pasal bola , semua pun dah tau kan ? dan sekarang ni baru lah nak sibuk admire kat pemain bola sepak kebangsaan :P sengal sungguh ^.^

yang wani nak post kali ni pasal Wani jumpa dengan seoranf follower merangkap kawan laman sosial Wani .

11 Disember 2010,Wani balik perak. jumpa dengan saudara-saudara yang Wani tak pernah jumpa. Saudara jauh rasanya , sebab tak pernah jumpa pun sebelum ni .

kebetulan pula , seorang follower iaitu Cik Bella ni duduk dekat kawasan saudara Wani . plan la nak jumpa. Susah jugak nak mencarinya =.=' Wani dah lama nak jumpa Bella, dan baru dapat jumpa.

pertama kali jumpa Bella , teruja kot ! rupanya Bella ni tinggi orangnya , Wani jugak yang rendah , haisshh =.=' borak borak la ngan Cik Bella , kenal2 dengan family Bella.

seronok weyh ! kalau boleh nak jumpa semua follower Wani :D aha , maaf la ye , tak banyak gambar yang kami snap . :D
p/s : terima kasih ye Bella sudi jumpa Wani , nanti kita jumpa lagi tau ! :)

26 comments:

  1. alahai ttba ase windu time nie!
    nak meet lagi!! ngee.. :D

    ReplyDelete
  2. oh, she's my friend! ;) hee, dua dua lawa!

    ReplyDelete
  3. @ciknabil-ainsyaAllah dear :) jumpa nanti sure havoc :D

    ReplyDelete
  4. @nuraitulheheh :D takde la peminat , kawan je ni :)

    ReplyDelete
  5. memang best jumpa kawan lama nie....

    ReplyDelete
  6. i pon follower u gak...
    aie2 jumpe taw...
    hahaha...
    ;)

    ReplyDelete
  7. comeyy la you ! like ur shawl style :)

    ReplyDelete
  8. comelnyer dia...kecik je..awet mda tuh..

    both of u look great!

    ReplyDelete
  9. @MarelFirakecik2 ni lah yg tak best , org tak caye kiter stdnt uitm tau :D

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt jmp ngn follower..xpenah wat cam tu lg

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)