PAKAI MASK JOM !

Friday, December 3, 2010

hey bloggie :) Assalamualaikum.

entri kali ni Wani nak review pasal mask yang Wani pakai . sebelum ni Wani dah buat pun , tapi tak detail kan ? kalau siapa siapa yang baca blog Wani , mesti tau pasal entri SEMUA ORANG NAK CANTIK !

Wani pakai mask Mistine Natural Mud Facial Mask. Mesti u'ollss semua pelik kan dengar nama ni? Mask ni Wani beli dekat satu blogshop ni . Wani sangat rapat dengan owner blogshop ni. Then tanya la mask apa untuk hilangkan jerawat kat muka ni . Owner blogshop tu cadangkan Natural Mud.

ha , u'ollss semua tau kan tanah liat tu baik untuk kulit . kira macam untuk merawat kulit kulit yang kusam dan bermasalah macam Wani yang banyak sangat jerawat. Maklumlah remaja . Stress dengan belajar , kewangan dan sebagainya . Dan Wani tak terkecuali.

seminggu selepas Wani guna Mask tu , Wani sangat teruja ! adalah perubahan sedikit . pakai mask tu sejuk je . tunggu setengah jam lepas tu dah boleh cuci dengan air biasa. aha , mask ni jenis krim senang je nak pakai . tepek tepek kat muka .


if u'ollss pun berminat nak cuba mask ni , u'ollss boleh bagi tau Wani atau terus direct ke blog ALINAC SHOPPE . kalau u'ollss jadi member . boleh dapat murah .

selamat mencuba ye :)

p/s : Allah suka pada kecantikan .
credit to Alinac Shoppe.

23 comments:

  1. ngeee..pic wani mcm anak Jepun masuk lumpur..hahahahah



    anyway,thanks wat entri ni~

    ReplyDelete
  2. lps ni, berseri-seri la nampaknya...

    ReplyDelete
  3. heheh , bese la tu kan , nama pun amoi :D

    ReplyDelete
  4. haha skali lg dyg senandung.haha. XD

    ReplyDelete
  5. sayang, elok eh pakai mask ni..akk sbnrnyer tgh cari jgk mask yg sesuai, tp mcm xde je yg sesuai..lgpun akk bukan tau sgt pasal2 kecantikan ni..

    so wani sbg pakar kecantkan ni, eceh..kena suggest tuk akk ni kan.huhu

    ReplyDelete
  6. bella nak try la.. cmna ea nak beli wani?

    ReplyDelete
  7. pewiitttt ! comel la muke tu. hee ;D

    ReplyDelete
  8. sgt teruja ngn mask tuh . ptt lah kak wani cantik :)

    ReplyDelete
  9. sgt teruja ngn mask tuh . ptt lah kak wani cantik :)

    ReplyDelete
  10. waahhh cambest jek..ekekek tunggu balik mesia arr jawabnya

    ReplyDelete
  11. @marelfira ~ wani pakai , so far oke je :) heheh , if berminat pergi kat alinac shoppe tu ye :)

    ReplyDelete
  12. @cik nabil-A ~ nanti wani inbox bella kt fb :)

    ReplyDelete
  13. @asmiza ~ comel la sangat kan kak :P

    ReplyDelete
  14. @meyl ~ heheh :D bese2 je la . tak lawa mane pun :)

    ReplyDelete
  15. @lelord ~ eheh . if nak . roger saye ye :)

    ReplyDelete
  16. hahaha :) yeah kene pakai mask untuk kesegaran muke ! cumel la pic dgn mask tuh ;D

    ReplyDelete
  17. ee, masuk lumpur ke tu ?
    hahaha..

    ReplyDelete
  18. @dousz ~ hehe , takde maknenyer nak masuk lumpur :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)