WEDDING PLANNER PART TIME !

Tuesday, November 30, 2010

hey bloggie :) Assalamualaikum.

dah berapa lama tak berblogkan ? sangat sibuk kebelakangan ni dan sangat malas untuk update blog . idea sudah mencurah ke ladang 'otak' tapi malas nak menaip . kalaulah ada laptop yang menaip untuk tuannya dengan bluetooth apa yang sedang difikir kepada sebuah penulisan kan bagus ? =.='

u'ollss nampakkan tajuk entri kali ni ? tolong jangan salah sangka . sila selesaikan pembacaan entri ini hingga ayat terakhir ye .

25 november tahun ni dah plan nak kahwin ke rumah Shaky. masih area Rawang . tak jauh mana pun dari rumah Wani. ajak Yana teman sekali . memandangkan duduk rumah tak buat apa-apa , so saya mahu belajar something yang sangat simple . BOUQUET . ala yang macam flower girl pegang tu .

by the way , ni pertama kali Wani jumpa Shaky . sebelum ni bercakap dalam telefon je dan hari tu Wani bersua muka dengan dia . Shaky ni lagi kecik dari Wani . actually , Shaky pangkat kakak , tapi dia cakap tak perlu panggil dia kakak . dan Shaky sangat la sporting and friendly !

Wani rasa kami macam adik beradik . pertama kali jumpa pun macam apa je. slumber lepak lepak kat rumah dia . bila dah lepak lepak tu , semua cerita terkeluar .

then , Shaky ni pulak Wedding Planner part time. kerja tangan dia sangat cantik dan kemas .Suka ! dua minggu lagi kakak dia nak kahwin . to do list dari A sampai Z semua dia buat . Shaky sangat teliti orangnya . mesti majlis berjalan lancar nanti . Wani belajar buat BOUQUET ! jom tengok gambar .







yeay ! dapat lepas gian naik basikal !


maaf =.=' saya pantang di hadapan kamera.

29 comments:

  1. good job! (:
    the bouquet soo lovelyy!

    ReplyDelete
  2. senangla nant nak kawen, bole buat sendiri.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. yeayyy , lepas ni eira mintak wany buatkan lakk kalau eira 'kahwin' kehkeh ^^

    ReplyDelete
  4. jemput join ek

    http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

    ReplyDelete
  5. salam..


    tengok gubahan bunga ni..terasa nak kwin laa pulak..

    :))

    mohon follow ur blog..

    ReplyDelete
  6. mencurah ke ladang otak.?huhuhuh....

    ReplyDelete
  7. bunga putih tu cantik la.. ^-^

    ReplyDelete
  8. Wow....canteknyer! Bunga pun cantek & orgnyer pun cantek gak.

    Akak dah lamer giler tak naik basikal.

    ReplyDelete
  9. @kak ain ~ yup ! dari rumah kawan Wani :)

    ReplyDelete
  10. @syamimi fatin ~ aah , senang , save duet ! :)

    ReplyDelete
  11. @ cik eira ~ boleh je , heheh , takde masalah pun :D

    ReplyDelete
  12. @nurul ~ boleh aje , sharing is caring :)

    ReplyDelete
  13. @sekamar rindu ~ eheh , i pun rasa macam tu jugak , thanx follow , :) nanti i follow :)

    ReplyDelete
  14. @echah ~ aah , da biol la time post entri ni :)

    ReplyDelete
  15. @kak nurul ~ heheh , thanx kak . seronok tau dapat main basikal !

    ReplyDelete
  16. @cik nabil-A ~ bese2 je la bella :) btw , thnx tau !

    ReplyDelete
  17. wc.. :) picx yg nek bsikal tue, suke lak bella tgk. hehehe..

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)