HAPPY BIRTHDAY MUM (:

Friday, November 12, 2010

hey bloggie :) Assalamualaikum .
now wani dah ada kat kampus , mahu menjawab last paper final (: Economy .

lupe pulak , today is my mum's birthday :) 12.11.1964
birthday yang ke-46 .
meyh Wani introduce mak Wani kat u'ollz .
nama mak Wani, Norlizah Binti Mustapah . mak Wani anak bongsu dari 6 adik beradik . aha , sama pulak macam Wani , anak bongsu :)
btw , mak Wani ni jugak merangkap penasihat fesyen pada Wani (:
sebab mak akan cakap , taste Wani macam orang tua , ada ke patut ? T___T
sedih i tau !



Selamat Ulang Tahun yang ke-46 mak ! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki (: terima kasih sebab besarkan anak perempuan yang memang tak reti reti nak dengar cakap . hehhe , thats me :) sekarang ni dah baik kan kan ? hehe :D cuma malas nak buat kerja rumah .
oke guys , love ur mum oke :))

p/s : apa lah yang along bagi kat mak ek ? :D emm , still terfikir hadiah yang sesuai untuk mak dan abah .

21 comments:

  1. haha kak wani test org tua.:P
    klaka laa mak kak wani ni. hehe.
    em xpe2 akhirnyeh menjadi gk kak wani memilih taste gaye2 remaje. hehe.

    oh nk bg adiah pae ea. bg laa tdung awning. sti dea suke. kim slm kt mak akk ye!

    ReplyDelete
  2. wahh ! perli akk ye ? tak patut tau ! :P
    yeah , blaja dari kesilapan la dik , bkn ape , mak akk tu nk akk up to date la kan :D
    thnx 4 d suggestion dik :D

    ReplyDelete
  3. happy birthday to your mom! Wish her happy always ^^

    ReplyDelete
  4. happy bufday makcik. :)
    t smpaikan salam bella kat mak wani.
    wish happy bfday skali. hehe..

    ReplyDelete
  5. dear, your mum muda lagi rupanya..heeee...wani ikut muka mak x nih?anak mak ke?ehheeee

    ReplyDelete
  6. hepi belated besdey untuk mak kamu juge ..heee

    ReplyDelete
  7. sofia ~ insyaAllah dear :) thnx yeah :)

    ReplyDelete
  8. bella ~ nanti wani sampaikan , thnx tau ! ;)

    ReplyDelete
  9. kak marel ~ mude lag , ank dye pun mude lg :P emm , aah , ikut muke mak , ade yg ckp ktorg kembar :))

    ReplyDelete
  10. taste orang tua? memang ponn..
    kahkahkah..

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)