BERSUKA SUKA SEKEJAP

Wednesday, November 17, 2010

hey bloggie . Assalamualaikum.
maaf dah lama tak post new entry . maklumlah dah sampai rumah ni kemalasan melampau lampau . padahal sebelum balik hari tu semangat berkobar kobar nak ber'blogging' . mungkin disebabkan kelekaan melayan adik adik saya iaitu TWITTER dan FACEBOOK serta berhabis habisan men'download' lagu lagu baru .

terlalu banyak story yang Wani nak kongsi dengan u'ollz . satu satu la ye . 5.15 petang bertarikh 14102010 saya bebas dari semester 3 . selamat tinggal semester 3 . cukup la cerita tu kan ? kang u'ollz muak pulak nak dengar .

sebelum balik ke rumah , singgah dulu ke Kampung Jawa , Melaka . ouh , if u'ollz nak tau 2010 ni tahun Melaka maju , Melaka Maju 2010 , banyak sangat pembangunan kat Melaka ni sampai Wani rasa macam drastik sangat je . banyak sangat benda dah berubah . memang pesat sangat kalah dah KL .

kat Kampung Jawa ni senang nak cari barang barang antik . tah bila pulak kan Abah suka nak kumpul barang barang antik . dan kawasan tu sangat cantik untuk PHOTOGRAPHER . thumbs up ! ke sana sebab mak nak cari CINCIN BELAH ROTAN ! pernah dengar tak ? kalau tak pernah pergi tanya mak u'ollz . kat sini Wani tunjuk sikit gambar gambar dari baby olympus Wani :)



khusyuk betul tengok emas tu kan . mentang mentang la ada duet ! =.="


emak saya :)


asyik Wani je snap pix dorang T__T




my cousin yang always blur ;p



cak ! saya snap sendiri je la ;D

p/s : tak sabar nak tunggu new stuff dari abah :)

39 comments:

  1. belah rotan??
    hik hik hik.
    camat ari rye....

    ReplyDelete
  2. aah yunk , belah rotan :)
    camat ari raye jugak :))

    ReplyDelete
  3. mak akak pon minat gak cincin cam ni..
    tp ade je kan yg skng ni still gune cincin ni tok wat cincin meminang n kawen...
    agak nye la..
    sbb sy x berpengalaman...
    ;)

    ReplyDelete
  4. hepy holiday sayang...
    ble nk ajak akk dtg umah ni...heee

    ReplyDelete
  5. kak azie ~ haah kak (: heheh , skrg pon still ade lagi org beli cincin tu tok kawen .

    ReplyDelete
  6. @kak marel ~ thnx kak (: emm , meyh la dtg umah ;p

    ReplyDelete
  7. @nurul ~ really ! appreciate it . thnx :)

    ReplyDelete
  8. @hamzah ~ dapat pe ? cincin ? pakai pulak aku . hhaha

    ReplyDelete
  9. @kak ain ~ emm , fon baru , n maybe slr (:

    ReplyDelete
  10. @amy ~ emm , bukan tuk i , but my mum :)

    ReplyDelete
  11. @hiro ~ mak mertue ? hahha , tak boleh blah la u ni .

    ReplyDelete
  12. saye org melaka juga :) kampung ayah :)

    ReplyDelete
  13. really ? hoho ~ ti bole makan ikan bakar (:

    ReplyDelete
  14. wah..cincin belah rotan..
    ada petanda je tuu..ekeke :)

    ReplyDelete
  15. @asfzlily ~ hahha , tak la , my mum yg nak beli :))

    ReplyDelete
  16. en klu akk dpt slr dr bpk akk, leh laa kite begamba besame!
    ( promote ni ) hehhe.

    ReplyDelete
  17. melaka mmg cantek pun. i like. :)

    ReplyDelete
  18. @beyla ~ hehe , insyaAllah sayang , kalau dpat la ye :)

    ReplyDelete
  19. @ain ~ hehe , dah takde orang nk snap kn , kne la bwt sndri ;p

    ReplyDelete
  20. akak....mak akak beli cincin belah rotan tu tuk sp???
    utk akak kah???

    ReplyDelete
  21. sempat gak amik gambar tu...hehehe

    ReplyDelete
  22. @zana ~ eh , utk mak akk la yunk (: heheh . bukan utk akk .

    ReplyDelete
  23. untunglah dapat berjalan sana-sinun...

    Melaka Maju 2010!
    yeayy!

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)