KADANG KADANG SAYA JELES .

Sunday, November 21, 2010

hey bloggie :) Assalamualaikum .

tak tau la kenapa tadi Abah cakap pasal kahwin . hanya disebabkan saya bangun lewat je T__T

sebelum tu , mintak maaf kalau entri kali ni , berjiwang-jiwangan dan menggedik . keep on listening lagu ST12 . semua orang pun tau ST12 lagu lagunya menyentuh jiwa dan kalbu .

okay . Lately rasa sangat jeles bila tengok pasangan pasangan yang happy bersama. mungkin sebab saya pernah melalui episod cinta yang terlalu indah untuk saya lupakan . tapi Alhamdulillah berkat sokongan rakan rakan dan orang sekeliling saya mampu tersenyum lagi .


rasanya tak perlu untuk diungkit lagi segala cerita lama dan tak perlu untuk menangis semahunya . setiap perkara yang terjadi ada hikmahnya . sesedih mana pun manusia itu , kecewa mana pun seseorang itu , masa tidak pernah berhenti untuk melakarkan sebuah kenangan indah setiap hari .


dan kerana itu , saya terlalu berhati hati memilih sahabat , rakan , dan juga teman untuk dibuat berbicara dan berkongsi masalah . tidak kira lelaki mahupun perempuan . bukanlah saya terlalu memilih tetapi setiap manusia mahukan yang terbaik dalam setiap kehidupannya . terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang sentiasa menyokong dan sentiasa memahami saya .


maaf pada mereka yang cuba untuk mendampingi saya . bukan saya tak sudi tetapi saya masih belum bersedia untuk memberi sebarang komitmen . mungkin juga belum bersedia untuk ada perasaan yang sama . mungkin juga saya menunggu seseorang yang mampu memahami saya secara keseluruhan .
sesungguhnya saya teringin untuk tinggalkan dunia 'single' sebab saya tau kegembiraan bersama orang tersayang . tapi saya tidak mahu terburu buru untuk memiliki seseorang saya tidak pasti adakah dia untuk saya . bukanlah saya serik untuk mencuba , tapi tak salah rasanya saya lebih berhati hati .

indahnya hidup ini apabila bersama orang yang kita sayang :)

p/s : I get the best feeling in the world when you say hi to me, or even smile, because I know even if just for a second, I crossed your mind.

thank you :)

44 comments:

  1. yeahh sy org first cument!harap2 laa. hehe. hmm yep beyla pn kdg2 ase jeles gk tgok cpl2 laen. ee yelaa kite dh x cmtu kn?
    eh eh akk pon ngh dga lgu st12.
    beyla br je dgaa. hehe. lgu saat terakhir. huhu.
    hmm tol tu terase nk tggl kn dunia
    'single' nihh tp ntah laa.
    xnk ngn org laen nk ngn dea gk! haha XD
    gatalnyehh beylaa.

    ReplyDelete
  2. nk cakap hai la kalo ceni.. hahaha

    ReplyDelete
  3. adess..lagu tu annoying ler pulak.. terpaksa X terus blog awak sebab tak leh nak tutup lagu..

    ReplyDelete
  4. awww,you're sweet.i like the way you think (:

    ReplyDelete
  5. you, sabar. the time will come. i will pray for you ;)

    ReplyDelete
  6. zana pun taw sys perasaan tuh...
    tp sys kira bertuah coz still dpt tgk dy...
    tp zana...x da...
    tp zana bertuah krn...
    sys...zana dan mereka yg di luar sn dpt mengalami pengalaman yg x smua dpt...

    i'm proud with myself...
    i'm proud with u...
    at the end of day, we'' proud with ourselves, aite???

    ReplyDelete
  7. yup..

    tak salah berhati-hati..

    pengalaman itukan guru terbaik dalam kehidupan?

    LATEST ENTRY

    TAK SEMESTINYA SAMA PASTI ADA YANG BERBEZA

    ReplyDelete
  8. wani,,tougher!tougher!!u'll got the best feeling ever when that day came across your life.and at that moment, u'll be grateful to Him:)

    jangan bersedih ye syg^^

    ReplyDelete
  9. akak kan ada nubhan.
    jangan sedih2 lah akk.
    hehe

    ReplyDelete
  10. sayang, sis loves the qoutes..menyentuh hati tuh..suka sgt!!!

    decision dat u made, its depends to ur sense of feel!!!i love ur principe!keep it up dear

    ReplyDelete
  11. awak jagn sedeh2 k,mungkin ade yang leebh baek mennti anda...single pon ade life jugak lah sayang....jgn sedih2 taw..take care~

    ReplyDelete
  12. :). suke entri kali kali. harap wanie tabah okay. yup!pilih kwn yg sepatotnyer menjadi kwn kan? kalau slh plih. hmm, entah lah. i'm always support you. wah!speaking pulak. as your friend at blog. :)

    ReplyDelete
  13. the time will come .
    tunggu yah ;p

    ReplyDelete
  14. hey there
    betol tu,peristiwa lepas memang susah untuk kite lupakan
    takpe2
    aza aza fighting!!
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  15. sabar wany. if ada jodoh xkemane..
    dont wory..
    hav fun with nubhan.
    n sentiasa ingat, ada jodoh yg baik mennti awak nanti..;)

    ReplyDelete
  16. wah sedihnya dgr awk cita :)
    xpa la insyaallah klu da jodh nnt..
    mesti jmpa org yang sesuai kan :D

    fatin doakan ehh :D
    amin!!!!!!

    ReplyDelete
  17. sabar wakk..satu hari nti awak akan temui kebahagiaan tu. take care. :)

    ReplyDelete
  18. tak perlu rase jeles..kte pon dlu mcm 2 gak,enjoy je ble single and last2 dpt jmpe someone yg baek n memahami kte akan rse heppy sgt..

    ReplyDelete
  19. t akan smpai masanya jugak utk wani berpasgn balik. :)

    ReplyDelete
  20. @beyla ~ mmg beyla orang first pon .:)akk da tak pk cmtu da , past is past , watpe nk kenang org yang da ade life dye sndri , life must goes on syg

    ReplyDelete
  21. @kembatolo ~ hahha , leyh pulak macam tu .

    ReplyDelete
  22. @nurul ~ emm , hopefully , thanx pray for me dear :)

    ReplyDelete
  23. @zana ~ yup ! proud be myself dear , tak sume orang merasai ape yg kiter rase skrg ni (: sume tu pngalamn.

    ReplyDelete
  24. @gadis kampung separa bandar ~ emm , yup . stuju sgt ngn awk :)

    ReplyDelete
  25. @sachi ~ insyaAllah , i pray for that day :) thnx dear gve ur support

    ReplyDelete
  26. @mimiey ~ heehe , Nubhan lom tntu nak akk dik ;p

    ReplyDelete
  27. @kak marel ~ heheh , wani pon suke quotes tuh ! emm , yup , slagi wani boleyh pertahankan principle tu , slagi tu wani bertahan kak :)

    ReplyDelete
  28. @nurulain ~ hehhe :) yup dear , tak sedeyh .kdg2 terase skit , thnx gve ur support , n single is better for me ryte now :)

    ReplyDelete
  29. @tykaSaidin ~ wahh ! terharu wani tyka support wani , btw. thnx tau :)) insyaAllah slagi ade kwn2 n tyka , wani tabah :)

    ReplyDelete
  30. @lnnz ~ yup ! ill wait for that day :)

    ReplyDelete
  31. @fareeza ~ yup ! sgt susa utk kiter lupa :) thnx gve ur support :D

    ReplyDelete
  32. @nurainee ruhaizad ~ emm , yup . wani boleh sabar la sayang :)
    wani tau janji Allah tu pasti :)

    ReplyDelete
  33. @fatin hanani ~ emm , thnx fatin doakan wani .

    ReplyDelete
  34. @aqilah nur ~ hopefully :) ill wait for that day .

    ReplyDelete
  35. @mira ~ okeyh sayang ! thnx tau ! :D

    ReplyDelete
  36. nak join jeles gak ah..boley ? ngehehe

    ReplyDelete
  37. @chairol ~ eh boleh , ape pulak tak boleh :)

    ReplyDelete
  38. semoga kamu tabah dan sabar untuk penantian carian pasangan kamu yea...


    yeayy!


    __________________________________
    salam kenal...

    entry best > http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/peluh-kedai-ibu-bab-2.html

    http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/family-bahagia.html

    http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/senyum.html

    ReplyDelete
  39. wah..
    sudah ade perasaan cintan2 gitu..
    jgn kate nubhan lak suda la yee...
    ;p
    nubhan kan cinta sejati...
    nti kalo da jmpe yg mn sesuai , jgn lupe publish ngn title yg sgt gempak yee cik wani ...
    ;)

    ReplyDelete
  40. @4umyfans ~ insyaAllah , hopefully . thanx yeah :))

    ReplyDelete
  41. @era_zierah ~ heheh , Nubhan tu semestinya kak :D insyaAllah , kalau da ade calon , wani bagi tau . akk jgn lupe komen lak :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)