TERINGIN JUGAKK !!

Saturday, November 13, 2010

hey bloggie ! Assalamualaikum :)
esok Wani akan mengadap last paper , then byebye to semester 3 :p

lepas paper Multimedia hari tu , Wani terus balik Melaka . Sebab gap yang terlalu lama before last paper , dari Wani dok meroyan kat Segamat , better Wani meronggeng kat rumah cousin :p
kebetulan pulak , Ahad tu cousin Wani ada jemputan orang kahwin . memandangkan Wani dah lama tak pergi kenduri macam tu , Wani join la .

rumah first yang Wani pergi memang meriah , makanan not bad . yang tak boleh blah nye , RAMAI plak lelaki HENSEM ! tergugat iman i ! :P

next rumah , kawan Kak Diba . just melawat je , tak makan pon , sebab dah lambat . then kitorang pun nak cepat , btw , kat situ , ada lak yang karaoke , terus hujan oke ! ngan pitching lari , hehhe , kalau Paul Moss dengar , konfem dia cakap "Go back and practise" ;p


tak sempat nak ambil gambar banyak banyak la , sebab family pengantin ramai sangat , ni je yang dapat , tapi abaikan muka Wani yang pucat macam orang tak cukup tidur :p

bila dah tengok orang kahwin ni , Wani teringin jugakk ! wahh ! gatal dah ni , calon pun takde , tak yah berangan nak kahwin . Actually , Wani menunggu cousin cousin Wani kahwin , bila la dorang nak kahwin , if dorang kahwin nanti , Wani letak gambar banyak banyak ! biar u'ollz muntah tengok :D

p/s : tak sabar nak tunggu KAK MAREL kahwin bulan Mac nanti !

13 comments:

  1. amboi2,suka g kenduri kahwin yer.


    weeeeeeee, dia mention plak akk kat situ, segan d situ yer..eheeee..

    so, harus kena dtg ok..smlm akk br dtg sgmt..
    gd luck dik!

    ReplyDelete
  2. aah kak ! hehe :)
    mesty dtg kalo ade kad :p

    ReplyDelete
  3. pm akk ur address....mau anta kad kawin nih..eeheee

    ReplyDelete
  4. gud luck paper esok(hari ni)..hehe =)

    ReplyDelete
  5. same la kte pon sem3 gakk
    tapi kte bru bis paper mgu lepas

    ReplyDelete
  6. kak ain ~ hee :) sikit2 bole lah ;p

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)