GIVEAWAY ALINAC MEMBERSHIP !

Sunday, November 7, 2010

hey bloggie :) selamat malam . sekarang wani kat rumah cousin wani ni :D hhehe .
straight to the point ye !
kak ain ada buat give away tau :) dye ajak wani join . memandangkan kak ain dah jemput , apalah salahnya kalau wani join kan ? hehhe .
senang je (: . semua boleh join . korang boleh tengok syarat kat sini




wani ingin kan kad keahlian di alinac shoppe sebab alinac menyediakan barangan penjagaan kulit yang berpatutan (: lagipun , kalau dah ada membership tu , lagi senang wani nak shopping kat alinac shoppe :D

p/s : suke buat kerja last minit :D

8 comments:

  1. hahaha..haip! nak kena ni..last bru buat ek..mujur kenal wani..kalo x reject! hahahhahhaa


    oke pnyertaan diterima ek darling!

    ReplyDelete
  2. darling..cane nak hilangkan mende alah tu ek>

    ReplyDelete
  3. tgk..ada lg tak ek jadi kt page akak? pening da

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)