HAPPY BIRTHDAY TO THEM

Monday, November 1, 2010

hey bloggie ! wani curi masa sat nak tulis entry ni (: kena cepat cepat taip ni ! banyak lagi topik tak cover . T__T doakan wani untuk jawab killer paper esok ek ? :)

hah , semalam 31/10/2010 birthday Abah Wani tau , yang ke 50 . Wani sempat nak wish n call je la , sebab sekarang ni wani kat kampus , tak bole nak celebrate . tunggu habis paper je la kan ? :) lagipun wani masih fikir hadiah apa yang sesuai untuk Abah . anak tak guna betol ! hahahh

sangat susah nak snap pix abah :P

rasanya sempat kot nak ucap kat Abah Wani tersayang , HAPPY 50th BIRTHDAY . May Allah bless you Abah ! n semoga panjang umur n dimurahkan rezeki . **senang skit adik nak minta apa apa :P . thanx sebab besarkan adik yang sangat keras kepala n nakal ni . n thanx sebab memberi kesempurnaan pada kami sekeluarga ! (: adik SAYANG abah .

btw , abah berkongsi tarikh lahir dengan kak Hanim , my cousin (:
kak Nim ! Happy birthday oke ! heheh , May Allah bless you (: n hopefully ur life will always be shine n successful :)

yg bertudung tu mak wani, sbelah tu kak Nim :)

dan kepada mereka yang birthdaynya hari ni n semalam , wani ucapkan SELAMAT HARI LAHIR (: Semoga Allah berkati perjalanan hidup korang !!

p/s : along belanja abah makan , bila pulak along nak belanja adik ni ? T___T

8 comments:

  1. heyy, birthday abah kite same tarikh lah :D

    ReplyDelete
  2. pin,pin.pon, poon..!.
    jalan-jalan jumpa belog ni.
    hai! owner belog.

    love einaz!

    ReplyDelete
  3. athirah ~ really ~ owh :) congtas tau :)

    ReplyDelete
  4. kak ain ~ nama pun anak beranak :D hehhe

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)