SI CANTIK FATIN SUHANA

Monday, December 27, 2010

hey bloggie. Assalamualaikum.

hari ni Wani nak pos satu entri pasal seorang model dari majalah comel Dara.Com. nak tau siapa ?
baca entri ni sampai habis tau ! :)

belek-belek majalah Dara.Com edisi 95-Mei 2010 , nampak seorang model yang sangat cantik. mukanya ala-ala Datin Norjuma. Wani terus jatuh hati . saya bukan lesbian oke , jatuh hati sebab kecantikan dia. Wani cari la nama dia kat majalah Dara.Com , Che Wan Fatin Suhana. then terus inbox Kak Fatin kat facebook. OMG ! rupanya Kak Fatin sangat peramah. cepat cepat Wani add kat facebook dan terus Kak Fatin approve. Terima kasih Kak Fatin.

next , Kak Fatin ni jadi cover girl majalah Dara.Com edisi 96-Jun 2010. ouh , sungguh teruja Wani. aha , untuk pengetahuan u'ollss semua , Kak Fatin ni sangat la merendah diri. tak percaya ? u'olls baca la entry Kak Fatin ~Luahan Buat Pertama Kalinya .

yang Wani perasan tentang Kak Fatin ni , dia natural beauty ! bukan Wani terlalu memuji , tapi kebanyakan gambar-gambar Kak Fatin nipis je make up. suka suka. lagi satu perkara, Kak Fatin ni suka pakai tudung bawal. nampak Kak Fatin lagi cantik tau :) kadang kadang Wani pun terikut Kak Fatin , comel je pakai tudung bawal :P.

satu permintaan ~ boleh tak kalau Wani nak jumpa Kak Fatin ? *gedik !

jom tengok gambar Kak Fatin







sumber gambar dari facebook Cik Fatin Suhana

okay , saya sangat suka dengan kecantikan Kak Fatin. pandai bergaya :)

kalau nak tau lagi , sila terjah :
facebook Kak Fatin

38 comments:

  1. suka jugak sama sis nie.. mmg lawa :D

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..cantik blog awak hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh.. terharu la kite cemnihh..
    suke! tapi malu.
    eheh. perasaan yg tak dapat ditafsir.
    thanks dear ;)
    really appreciate this ;)

    ReplyDelete
  4. isk. cantik sgt die 2. sgt kot. ;)

    ReplyDelete
  5. @fatinsuhanaaha :) simple je ni sis :) btw , always be humble tau ! :)

    ReplyDelete
  6. eheii newbie here..
    agaknya yang masuk majalah dara tu smua cantik2 kan... ngee =)

    ReplyDelete
  7. betul2..fatin sangat chantek..natural beauty gituh.=D

    ReplyDelete
  8. die sgt2 ctk...
    pndai lak 2 bergaya...
    jeles3x..
    heheheh...
    ;)

    ReplyDelete
  9. super cool lah. cantik gilee. sangat sukaa!

    ReplyDelete
  10. zana x dpt nafikan...she's beautiful...
    zana pun suke...weee...

    ReplyDelete
  11. Cute blog ^^ <3
    do check out mine okay? :D
    -tasha hasnan

    ReplyDelete
  12. yup. fatin suhana memg among model bertudung yg lawa sekrg nie.. memg hot stuff gler lah :DD myra pon suke... ;]

    ReplyDelete
  13. @ema.amirah yezza ! :) n she was very humble ! i likeee !

    ReplyDelete
  14. Hye! Tumpang lalu jap ye. Nk promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

    Kat sini ada shawls yg cntik and gojes. Latest is, custom made shawls yg kami sdiri reka. Sgt cntik! kalau free, jom terjah okay? thanks!

    ReplyDelete
  15. suka tgk style fatin nih..cantik :)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)