SEGMEN REVIEW BLOGGER FEFULAR BERMULA!

Thursday, June 23, 2011

hey bloggie :) Assalamualaikum.

rasanya ada yang dah tau wani akan review blogger dalam blog wani ni. setiap hari Jumaat akan ada seorang blogger yang wani interview .

segala soal jawab wani dengan blogger fefular tu akan di postkan di blog wani.

segmen ni wani buat untuk menghargai ke semua blogger . bukan wani pilih bulu okayy ? :)

wani bukan je review blogger yang top , tapi blogger yang kurang top pun wani akan review . sekurang-kurangnya traffic naik jugak kan ? ;)

apa lah salahnya bantu sesama blogger . kalau ada apa-apa cadangan,boleh la bagi tau wani .

okayhh , tunggu wani review blogger esok . kita tengok sapa yang kena :D

p/s : sekadar mengisi masa lapang.

10 comments:

  1. oh gitu ke..bgus2.. wani interview cane ek?

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye :) kreatif2 ! hehe, ble nk teviu dayana, hahaha. pasan je :P

    ReplyDelete
  3. hee rajinnya wani tp wani pon dh lama tak update blog ni :)

    ReplyDelete
  4. @alinac lover heheh , wani interview through fb je kak XD

    ReplyDelete
  5. @Dayana AZ nanti kiter interview cik dayana ye ? wait ur turn yeah ? :)

    ReplyDelete
  6. @cik eira ni bukan rajin la eira. ni takde keje . heheh . emm , wani dah lama tak update , tapi nanti la :)

    ReplyDelete
  7. yap2..tahu lah suka wat
    review ni..tapi
    smgt sgt saampai
    taip dulu pun jadi bulu..
    HAHA =p

    ReplyDelete
  8. weee....bgs2...leyh la taw sp yg direview...ada ms leyh r jengah

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)