HAPPY BIRTHDAY DEAR :))

Sunday, February 12, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum .

hari ni wani nak wish 3 orang sekali artis korea ni , kebetulan birthday dorang ni berderet deret , so wani buat satu entry je la . nanti korang boring pulak dengan entry yang berbau kpop je kan ? tak pasal pasal korang boring nak masuk blog wani :D 

okay , nak wish  :

Happy Birthday to Siwon[SJ] Oppa,Changsung[2PM] Oppa and Donghyun[Boyfriend] Oppa :)

may God bless all of you .

have good healthy , and life .
may all your wish come true :)

fighting ! 
saranghae :D


Image of Super Junior : Full of beautiful gesture


2PM's Maknae : Greedy with food :D
   
Boyfriend's Leader : Fashion Icon    
p/s : segala image dikredit pada abang Google :D 


14 comments:

  1. saeng-il chugha hamnida oppa2 :)

    ReplyDelete
  2. kenal yg atas skali aje --"
    hahaa. tak berpengetahuan betul :/

    ReplyDelete
  3. @fathiahRAIHANA yang atas tu paling hot , kalau tak kenal tak tau la :DD

    ReplyDelete
  4. siwonnnn. first time kenal dia time dia jadi guess masa running man, haha.kacak!

    ReplyDelete
  5. alamak, antara 3,3 c hensem diatas, siwon aje yg sy kenal..hehe epy bufday utk siwon..=D

    ReplyDelete
  6. artis korea ye.. e'in tak kenal pon.. ;p

    ReplyDelete
  7. @nurulnazihah siapa la yang tak kenal siwon kan , dah la hencem :D

    ReplyDelete
  8. @Mizz ErMa ramai org kenal dia sebab di fofular kann ? :D

    ReplyDelete
  9. @♥e'in♥ hehe , takpe2 . tak de dalam sejarah malaysia pun :D

    ReplyDelete
  10. apa ni==' ila tak suka siwonT.T
    prefer changsung yang memang
    tinggi and hot :P
    put your hands up :D

    ReplyDelete
  11. @nur adilah ila je tak suka , org lain suka je . n Siwon lagi popular okay :PP

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)