HEY BABY FACE ! HAPPY BIRTHDAY :)

Monday, February 27, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

entry malam ni NS update laju and ringkas je :) NS terlambat wish sebenarnya ni . mianhae Ricky ^^

Saengil Chukae Baby face Ricky :) your grown up be 18 years old boy .may God bless you . have a good health. wish you happy with Teen Top hyung :)


**if we meet , do some aegyo for noona okayh ? :)

ouh , tak lupa juga , pada adik angkat NS . happy birthday dik . love you so much :) take care yourself.

dan kepada yang menyambut kelahiran pada hari ni .

p/s : dilema ni , nak pergi ke takk? --'

12 comments:

  1. teentop kan.

    saengil chugha hamnida :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday :D nak pergi mana?

    ReplyDelete
  3. bertuah tol jadi artis kan? sume orang igt bufday diorang..hihi

    ReplyDelete
  4. aigo ! byk btul bf wani neh. hehe..

    ReplyDelete
  5. Whoaaaaa *__*

    serius babyface gila dia nieeeee, hahaa.

    ReplyDelete
  6. wow.. mcm muka.. perasan sungguh...

    ReplyDelete
  7. @Mizz ErMa aah , siap dapat adiah dari peminat lagi :D

    ReplyDelete
  8. @nabByla heheh . yg ni tak layak jadi bf la syg , jadi adik angkat boleh la :D

    ReplyDelete
  9. @fathiahRAIHANA hehhe . kan kan . rasa nak picit2 pipi dia :PP

    ReplyDelete
  10. @nur adilah nak pergi jalan2 . hihi . nak ikut ? :PD

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)