AKU FIKIR AKU PEREMPUAN JE !~

Monday, March 12, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum .

hoyeahh ! tinggal lagi dua paper je untuk last semester ni. doakan NS boleh buat yang terbaik tauu ! ~ ^_^ 

NS baru je siapkan satu header .  maklumlah free kan , ramai pulak nak minta tolong buat kan . xD tapi maaf eh ? NS buat simple gila . kalau tak cantik , korang jangan marah NS.

actually NS nak kongsi satu benda. tadi lepas lunch , nak on the way balik ke kolej . ada la satu kereta ni lalu . dalam tu semua lelaki . *asal ingat je , rasa nak pijak perut dorang !~ 

Mamat bengong : awak awak ! kolej SMK kat mana?
NS : (dengan muka blur) kat depan tu , blok warna kuning.
Mamat bengong : yang mana ?
NS : yang sebelah kanan tu .
Mamat bengong : tau dah , saje nak tanya . HAHAH

nampak tak situasi kat sini boleh buat orang bengang ? masa tu nak mencarut . tapi fikir macam tak sopan je . tapi kalau NS jumpa mamat tu , memang NS pijak perut dia . tak kisah la dia besar mana pun . faham tak geramm ? grrr ~

kepada lelaki yang diluar sana , tolong jangan buat ye . perempuan ni sensitif. dibuatnya melalak tengah tengah jalan camno ? pandai2 la nak jawab ehh ? :D NS tak camtu , kalau korang buat , free je kena maki/kena pijak perut . 

even nak menyakat , sila menyakat dengan cara yang bertatasusila.

p/s : kalau aku jahat , aku calar kan kereta kauu !~ HHAHAHA *gelak evil

14 comments:

  1. itu taktik nak ngorat akk lah tu. hahaha

    ReplyDelete
  2. wahhhh! kalau una mmng kena maki la lelaki mc tu.. btw wani good luck final! =D

    ReplyDelete
  3. orang tu bangang>.<' takd kerja~~ btw good luck taw :)

    ReplyDelete
  4. mungkin niat dihati mamat tuh sekadar nak mengorat tapi apa boleh buat, cara dia tak bape kena~ hihihi

    ReplyDelete
  5. sabar jela, laki memang mcm tu pon !

    ReplyDelete
  6. @MiMiEy :) ngorat ? ceyhh ! taktik paling lame !

    ReplyDelete
  7. @izzana ade jugak rasa nak maki , tpi sabar je la . heheh . emm , thanks una 4 d wish :))

    ReplyDelete
  8. @nur adilah thanks dear :) org tu mmg bangang pun :PP

    ReplyDelete
  9. @asmira surianie kan , naseb la boleh sabar lagi . huhu

    ReplyDelete
  10. erk saja kan cari pasal -,-"
    patut akak pijak perut dorang time tu jugakk hahaha

    ReplyDelete
  11. kalau sy gantikn perut sy utk awk pijak2kn mcmana? boleh la kalau awk nk lepas2kn geram...

    ReplyDelete
  12. @fathiahRAIHANA kalau dapat , time tu jugak akk pijak dik .

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)