ALLAH SENTIASA BERSAMA KITA :)

Friday, March 9, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum

Salam Jumaat !~ semoga Jumaat kali ni lebih diberkati dari hari sebelumnya. hari ni NS nak kongsi tips sikit .

kita as human being a.k.a manusia tak lari dari dilanda kesedihan,kesusahan,cemas takut dan sewaktu dengannya .

hari tu NS ada terbaca satu buku ni . buku tu ade kongsi satu ayat yang boleh diamalkan oleh setiap orang . NS selalu amalkan :) Alhamdulillah. perasaan cemas dan takut tu hilang serta merta.

pengalaman NS ; masa Isnin hari tu , NS ada presentation . masa tu sangat cuak + gelabah gila sebab Isnin tu presentation terakhir untuk sem terakhir ni. then , NS banyak kan baca ayat ni, Alhamdulillah , semua berjalan lancar.

lagi satu masa test 2 hari tu , NS rasa macam tak boleh buat . tapi masa NS buat soalan soalan tu , NS tak putus putus baca ayat tu . Alhamdulillah , result keluar dapat markah yang tinggi ^^

tapi kalau baca je ayat tu , takde usaha dari anda anda , tak dapat apa jugak. :D ingat ye , kalau korang semua ingat Dia , Dia pun ingat kita. InsyaAllah .

p/s : ayat pendek camni , takkan susah nak hafal kann ? ^^

8 comments:

  1. tahniah dapat markah tinggi^^'

    ReplyDelete
  2. blh la bella pun nak cuba doa nie. hehe..

    wani ada tag untuk anda.
    :D

    ReplyDelete
  3. boleh guna ni..
    thank for sharing..

    ReplyDelete
  4. tol ke? nk kena hafal nih..moga dipermudahkan segala urusan nanti..hehe

    ReplyDelete
  5. @Mizz ErMa yess dear :)) kena percaya pada Allah ^^

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)