LETS START AGAIN !

Saturday, March 31, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

phewitt ! dah lama tak singgah blog NS ? rindu tak rindu tak ? hewhew ~ sorry for late update new entry . sekarang NS dah habis diploma . Alhamdulillah ^_^ sekarang ni nak tunggu praktikal je . InsyaAllah bulan Jun nanti NS dah busy . 

terima kasih pada mereka yang sudi shout out kat cbox , yang tinggalkan komen , and big thanks to silent reader. lepas ni NS akan merajinkan diri untuk update new entry .

pada anda anda yang ada tempah header , NS belum siapkan lagi. after my cousin weddings, baru NS siapkan . 

okayh okayh , tak nak meleret leret , later NS update entry baik punya . okay , baibai ^_^ 

p/s : penat gelak layan RM :P

19 comments:

  1. yeayyy ! hehe.. bella baru ingt nak tnya wani pasal header. hehe...

    btw, tahniah dah habis diploma. :)

    ReplyDelete
  2. rindu sama sis >.<
    btw tahniah dah habis diploma^^'

    ReplyDelete
  3. wah, dah habis diploma? tahniah2..misti best kan bila da stat praktikal nnt, da xyah perah2 otak buat esaimen..hehe

    ReplyDelete
  4. den pun lama xpudate. Header baru eh? comel

    ReplyDelete
  5. yep2...hidden tunggu entry...mana nih..bermisai dah ni...haha..:)

    ReplyDelete
  6. yep2...hidden tunggu entry...mana nih..bermisai dah ni...haha..:)

    ReplyDelete
  7. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  8. @nabByla huhu . sori tau pasal header tu . emm , tahniah jugak kat bella sebab habis diploma :))

    ReplyDelete
  9. @nur adilah rindu kamu jugak ^^. terima kasih

    ReplyDelete
  10. @Mizz ErMa yup , takyah pk pasal esaimen,tp kne perah otak utk bwt prac plak :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)