SANDEUL'S SPECIAL DAY !~

Tuesday, March 20, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

cakk ! dah lama NS tak update new entry. banyak benda nak citer . tapi nanti nanti la , sebab NS tinggal satu paper je lagi. nak kena fokus betul betul.

entry hari ni , ringkas dan padat ^_^

Dear Sandeul,
Happy Birthday :) maybe i'm late wishing your birthday. but it doesn't mean i don't remember you day :) May God bless you. Hows your comeback ? hopefully, it will go smoothly. all BANA pray for your healthy and your glory . stay strong yeah !~ 


when we meet one day , can you sing Only Learn Bad Things songs for me ? ^_^

p/s : berkobar-kobar nak cuti semester

11 comments:

  1. yang nie macam comel. hehe...

    hmm dah smpai episod mana dah tgk running man ? :D

    ReplyDelete
  2. sape nie? e'in tak kenal laa.. hehe

    ReplyDelete
  3. yeayy.kite baru je cuti sem!jangan jeles.=PP

    happy birthday!comelll jeh.hhuhu

    ReplyDelete
  4. @nabByla bukan macma , tp mmg comel pun kan kan ? heheh . wani baru nak tgk la citer tu .

    ReplyDelete
  5. @Raihana tak jeles pun . sbb kita dah habis . nga cuti :D

    ReplyDelete
  6. owh tidak..kpop lagi..hehe..
    tapi yang ni killer handsome dia..haha..a'ah baru hidden perasan mata dia besar la..:)sorry lama tak jenguk tau..bz koje..:)

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)