NAKAL ALA ALA COMEL

Sunday, March 4, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.

excited tak tengok NS punya tajuk tu ? maaf ye . 3 entry berturut turut NS wish kat artis kpop , mesti korang boring gila . maaf sekali lagi pada anda anda yang memang tak minat kpop. ^^

okayh, terus ke tajuk la eh ? pernah bayang camne nakal ala ala comel. NS pun tak boleh bayang , tapi nak buat jugak tajuk tu ! ~ 

masa NS tingkatan lima , NS ada amik tuisyen luar. maklumlah masa tu nak exam besar. SPM weyh ! ~ nak dijadikan cerita , kat tempat tuisyen tu la NS kenal dengan 3 orang kawan. sume lain lain sekolah, have fun la masa tu kan .

korang faham faham je la kalau dah ade member , perangai tak serupa manusia  ^^. yang NS ingat , masa kelas fizik tu, kitorang tak masuk pun; bahasa kasar nya ponteng. hikhik. masa tu gila gila and hidup asyik nak enjoy. memang tak fikir la duit family yang bayar tuisyen beratus ratus tu. *mak abah , adik minta maaf.

taktik masa tu,beg kat kelas tusiyen. yang ada kat tangan hanya handphone dan purse. pandai kan ? adik adik jangan buat ye !~

tuisyen tu habis pukul 6 petang, dalam 5.45 tu tergedek gedek la balik tempat tuisyen. untuk mengelakkan dari kantoi dengan family masing masing dan dari terserempak dengan cikgu yang mengajar tu, kami berempat pergi lah toilet. bajet bajet selamat la masuk toilet.

last last yang keluar dari toilet tu cikgu kitorang yang mengajar fizik. semua dah kecut perut. tapi nasib baik la , cikgu tu sporting habis !~ 

dia just cakap "aya, kamu ni nakal a, tak masuk kelas saya. banyak nakal. first time saya tengok pelajar perempuan nakal macam kamu". lebih kurang macam tu la . see , dia tak marah . tapi setiap kali dalam kelas dia , kena perli la :D

btw,Mr.Balvir. thanks for your consideration :PP kalau kitorg jumpa dengan Mr.Balvir,ktorang just mention pasal ponteng kelas tu , for sure dia ingat ! ^^


p/s : jangan ponteng kelas ehh ? tak berkat ilmu.


11 comments:

  1. Whaaa~ dah lame tak dtg blog kakak waniie~ kakak dah call kakak NS yee?National Services? eh? hahah.

    Hmm byknyee psl K-pop kak wani niee~ hmm btw, mmg laa kite nie dulu nakal kan sbb trpngaruh ngn kwn yg nakal jugakk kan.tehehe.

    ReplyDelete
  2. mimi kalau malas nakbelajar mmg terus tak dtg dah sebab kalau nak ponteng mmg tak berani. haha

    ReplyDelete
  3. wah, untunglah dapat cikgu yg sporting cenggitu..sy pulak tak penah lagi ada pengalaman ponteng kelas..hihi

    ReplyDelete
  4. @BeYLa! ehh , itu inital name akk la :D emm . mmg giler kpop dah skrg :D jangan boring nak dtg dah la :D

    ReplyDelete
  5. @nur adilah hihi. masa tu budak2 lagi la dik.

    ReplyDelete
  6. @Mizz ErMa cikgu luar kan , takde la nak marah sangat :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)