AKU TAK MATANG ?

Tuesday, June 26, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum

huwaa ! dah berapa NS tak update entri baru . banyak idea mencurah curah ke ladang otak XD

kepada yang komen terima kasih , kepada yang singgah pun terima kasih. nanti NS balas kunjungan korang ye ? :)

emm , ahad aritu NS borak-borak dengan kawan sekolah NS dekat facebook. masa borak-borak tu tiba tiba naik notify yang kawan NS ni komen gambar NS. nampak sangat kau stalk aku kan kawan :P

komen punya komen , dia kata muka NS macam budak belasan tahun . apakah ?

berhentam jugak la menegakkan benang yang basah . mati mati la bagi tau yang NS ni bukan budak budak lagi . 

NS dah 20an la , abah NS cakap dah boleh kawen . so , nak isi borang jadi calon , boleh la . hewhew ~~ 

*mungkin kadang2 style NS tak berapa nak matang.

p/s : penat cari tutorial jquery --'

18 comments:

  1. wani kecik comel. thats why la.. :))

    ReplyDelete
  2. bella tag wani :p

    http://bellafik.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. huhu. memang NS nampak macam 16. serius... nak kawin dah? meh borang. haha

    ReplyDelete
  4. hehehehe :) xpe una pun xmatang gak..

    ReplyDelete
  5. Haha..tapi serius, kalo aku x kenal ko pun, mesti ngat ko student SPM..hehe~

    Fuyoh, jquery gitu...

    ReplyDelete
  6. ade ape dgn muka?
    janji ati baik mulia.

    ReplyDelete
  7. @M Fizan belum nak kawen lg . lambat lagi :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)