KAKAOTALK (?)

Sunday, June 10, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum


entri kali ni nak cerita pasal aplikasi lagi. hikhik . biar korang muntah baca pasal aplikasi ni. XD



hari tu NS dah citer pasal WhatsApp & Viber kan ? so hari ni NS nak cerita pasal Kakaotalk.


mesti korang tak pernah dengar kan aplikasi ni. sebab Kakaotalk ni popular dekat Seoul,Korea. Kakaotalk ni serupa je macam Viber. cuma kelebihannya pada KPOP freak macam NS.  muahahhahahah ! 


NS malas nak citer lebih lebih . kang boring . if korang berminat nak tau, boleh klik sini ---->> Kakaotalk


PERHATIAN !


*yang pasal WhatsApp tu , lepas setahun trial . WhatsApp tu akan dikenakan bayaran. NS lupa nak mention pasal benda ni. hikhik. maaf ye. btw , thanks ye Anonymous ^^


eh , kalau anda anda kakaotalk , let me know ! [desperate]


p/s : nak gi cari kodak!

14 comments:

  1. wah rajin dia share pasal aplikasi ni semua :)

    ReplyDelete
  2. Kakaotalk..tak pernah dengar..terima kasih sebab kongsikan pasal kakaotalk..:)

    ReplyDelete
  3. e'in xgune pun yg nie.. whatsapp ngan viber ade laa.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah cam menariik je..hihi

    p/s hye wanie....lme x mai blog wanie...rindu...huhu..sori..

    ReplyDelete
  5. haa, tau xpe..sy mmg xpenah dgr pon..hik3,

    ReplyDelete
  6. @yuni aisyah takpe lah kak . pasni jgn lupe update new entri ^^

    ReplyDelete
  7. @Mizz ErMa heheh. ramai tak tau pasal bnde nih .

    ReplyDelete
  8. pening dah bella. mcm2 benda baru plak wani update. :p

    ReplyDelete
  9. @nabByla heheh, sbb wani tak nak guna whatsapp :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)