ANAK BONGSU TU MANJA ?

Thursday, June 28, 2012

hello bloggie :) Assalamualaikum.


hey hey ! siapa kat sini anak bongsu? angkat kaki ! ~.~ . okayh , hari ni tak berapa nak betul sangat sebab tak breakfast lagi. ouh, perut dah nyanyi lagu LED Apple - Saddness ni ! 


siapa kat sini macam terasa + nak tersentap bila orang cakap 'ala , kau anak last, mesti la manja ! ' eh ? NS sangat sensitif okay bila orang cakap NS anak manja . seluruh jiwa dan raga tak dapat terima statement tu ! XD


korang pernah tau ke personaliti anak bongsu ? so , jom kita check !


- paling manja dengan ibu . [NS tak manja dengan sesiapa, manja dengan kucing je XD]
- pendiam dan memendam rasa.
- paling ceria dalam adik beradik ~ betul ke ?
- menurut perintah abang dan kakak ~ tak berapa nak ikut perintah sangat la.
- bijak tapi terkebelakang sikit dari abang dan kakak ~ macam mana tu?
- sangat hidup berdikari ! sebab nak tunjukkan pada semua orang yang dia pun boleh berdikari.
- paling cepat menyesuaikan diri dengan keadaan hidup yang baru dan mencabar


hmm hmm , bila baca entri pasal anak bongsu ni , tak pasti kesahihannya. mungkin betul , mungkin tidak.


tapi NS nak highlight kat sini. family NS tak pernah beza-bezakan anak-anak. kira fair n square la. apa abang NS dapat , NS pun dapat jugak :)


p/s : morning Mr.Anonymous :)

14 comments:

  1. wani dua beradik jew. sure la terasa manja tue ngn parents. :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum NS...ada yg betul adayg tidaknya terpulang pd diri masing2kan...:)

    ReplyDelete
  3. utk anak sulung xde ke? huhu

    ReplyDelete
  4. :) bagus le kalo x manja kan hehe

    ReplyDelete
  5. hehe kite pon anak bongsu..tp manje dgn mak jelah...dan sy sgt perahsia orgnya hahaha

    ReplyDelete
  6. kita anak kedua. manja jugak hehe.

    ReplyDelete
  7. @Cik Suheela ye ke ? huhuh . kit ni byk mulut :D

    ReplyDelete
  8. @E'in anak sulung ? nanti wani review ye :D

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)