KUCING AKU SPEAKING ?

Sunday, June 24, 2012

hello bloggie ! Assalamualaikum.


kejap betul hari ahad. esok dah kena keja . hewhew ~~


lately NS tak reti la nak update entri yang best best sebab otak dah serabut dengan kerja kat ofis . huwaaa ~ 
idea ! please come to me XD


eh , hari tu masa tengah breakfast, kucing NS dok atas meja . faham faham je la kucing kan ? kita tak faham bahasa dia , tapi dia faham bahasa kite .


NS suruh dia duduk , dia still mengiau jugak . then , bile NS cakap 'Sit ! ' terus dia duduk . masa tu NS dah pelik kot. sebab sepanjang kat rumah , jarang la nak speaking nih . then , acano kucing NS boleh faham English nih? --' 


lepas ni nak 'borak' dengan kucing pun , kena speaking XD


p/s : update entry ni cepat-cepat !

18 comments:

  1. mesti kucing tu nyanyi dlm hati.. "jgn pandang ku sebelah mata.. hanya kerana aku seekor kucing.." ekekekeke..

    ReplyDelete
  2. HAHA
    comel kcg die.
    len kali blh men kejar kejar lak

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum NS..kucing skg ni dah pandai2kan...:)

    ReplyDelete
  4. wah, terror betul lah kucing tu..hik3,

    ReplyDelete
  5. Pelik tu camna kucing NS boleh paham..:)

    ReplyDelete
  6. fuiyooo ! kucing NS pi tuisyen kot. hewhew ;p

    ReplyDelete
  7. bijaknya kucing wani tue.. :P

    ReplyDelete
  8. haha. NS ni. kucing tu well-educated cat. belajar tinggi tu. degree kat US. :D

    ReplyDelete
  9. @E'in yg tu tak tau la plak . heheh . mungkin la kot :P

    ReplyDelete
  10. @Lyaa Suriany heheh , tak larat dah nak kejar2 ni P:

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)