CS HARI RAYA (: !

Saturday, September 25, 2010

Assalamualaikum bloggers ! thanx pada mereka mereka yang support wani n thanx for be my follower ! Wani minta maaf sebab tak dapat nak follow anda semua , tapi wani janji , wani akan singgah blog korang dan follow. buat masa sekarang wani dapat post entri je , maklum lah wifi kat UiTM ni sangat mengecewakan T___T

now wani nak cerita pasal DINNER CS sempena Raya yang berlangsung semalam (:
sangat la seronoknya . teruja wani ! event semalam di Dewan Sri Peria , jam 8.30 .
time ni la semua nak melaram kan ? sama la jugak macam wani (: bukan selalu nak cantik cantik ni , ggagagag ~ cantik ke kaw wani ? :P anda jawab la sendiri .

korang nak tengok pix ke atau nak bace ape yang wani bebel dulu ? Emm , bia la Wani citer skit k ?
oke , before masuk tu , sure la kene daftar kan (: then , sila lah anda semua self service mencari tempat duduk , so , sure la wani pilih nak dok ngan classmate wani kan ? (sila angguk laju laju).
then , ada la persembahan dari adik2 junior kita . mereka hebat sebab dorang tak pemalu :P

oke , suda2 , jom kita layan pix time dinner semalam ye (:
sudah baca sila komen sikit :)

*sila abaikan manusia yang berselendang putih itu . izzati (:

izzati . ayu . dayah . the best moment with them .

farah . yana . mereka comel gilak (:

yeah ! mereka kebudak-budakan.
yana . weeda . zal .

mereka selalu menjadi bahan eksperimen saya :P

ayu . dayah . saya !
mereka hebat (:

jue.
aha , dye tak garang tau , muke je cam garang (:

adik adik junior gve their perfomance (:

line 3 : firdaus.alan.din
line 2 : zati.shidi.weeda.jue.farah.yana.dayah.ayu.zal
saya !
csd3s2.
owh , saya sungguh teruja

gurl only (:
ayu . dayah . weeda . zati. farah. saya. zal.jue

another pix at my facebook , anda anda sume boleh lihat di facebook saya (:
if anda2 berminat dengan mereka , maaf la ye , all of them are taken except me ! (promote pulak :P)

7 comments:

  1. mimiey ~ aha ,thanx dear (:
    asmiza ~ heheeh

    ReplyDelete
  2. bju SGT cantik!
    sesuai tuk dinner...
    black n white.!!
    my fav colour~
    <3!

    ReplyDelete
  3. kak are da ~ hahaha , same la , fav kaler wani gak :P

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)