KAD RAYA PERTAMA !

Wednesday, September 8, 2010

assalamualaikum ~ hey bloggers ! wani tak tau nape lately wani malas nak blogging ! haish ~ setan la ni kan ? haha , cam tak logik je , setan kan kena ikat sekarang ni :P
oke suda , now nak citer pasal kad raya ! tahun ni korang banyak tak dapat kad raya ? wani rase budaya ni cam da tak de sangat , maklumlah , sekarang ni semua di hujung jari kan :P

before2 ni , banyak la dapat , tapi tahun ni , satu je wani dapat ! hah , ada la gak kan ? dari mereka2 yang tak dapat tu :D wah kau ! asal nak bangga sangat ! oke , sila lah tempeling saya lajulaju. gagagga.


oke , korang nampak tak sampulnya ?? hehhe , wani terkejut tau dapat kad raya ni ! dan wani tak sangka orang itu akan hantar kad raya kat wani ! sangat terharu + excited !

hah , cantik tak kad ni ? suka tau ! ade gambar kartun lagi :D heheh .

oke , ni dalamnya ! heheh , nak tau siapa yang hantar ? jeng jeng ! nampak tak alinaclover.com ? hah , dia la yang hantar , wani panggil dye kak ain :P dia sangat baik kot ! pernah bagi wani coklat ! wani teringin nak jumpa kak ain ! bila la dapat kan ?? huhuh , korang doakan wani dapat jumpa kak ain tau ! hehhe
if nak kenal kak ain lagi , bole la gi blog kak ain (:

p/s : thnx kak ain ! sayang kak ain lebeyh la ! mmuahx !

2 comments:

  1. tgk cop pos sg petani.. mmg bole agak sapa yg hntar, hikk...

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)